Dana Budeanu, scandal cu Apele Române: „La Mamaia, niște imbecili au făcut plaja derdeluș”

Dana Budeanu a pornit un scandal uriaş cu Apele Române, după ce şi-a spus părerea, în stilul său caracteristic, în legătură cu un proiect din staţiunea Mamaia. Criticul de modă susţine modul în care angajaţii instituţiei îşi fac treaba este penibil şi îi acuză pe şefi că nu s-au gândit la turişti.

20 ian. 2021, 13:21
Dana Budeanu, scandal cu Apele Române: „La Mamaia, niște imbecili au făcut plaja derdeluș”
Dana Budeanu, scandal cu Apele Române

Dana Budeanu, scandal cu Apele Române. “La Mamaia, niște imbecili au făcut plaja derdeluș, trebuie să urci cu telecabina ca să ajungi pe plajă! Vă dați seama, cu toate alea, colăcele, bărcile, umbrela, geanta amețitei, urci cu telecabina ca să te trimită după aia nevasta ta să-i iei porumb de pe faleza pe care ajungi doar dacă se pun bare d-alea de pompieri și cobori opărit între picioare! Ca să știți la vara la mare!

Nicăieri pe globu` pământesc nu există așa imbecili ca la noi! …Voi ați văzut că s-a sesizat cineva în acest sens? Nu!”, a spus Dana Budeanu.

Citeşte şi: Dana Budeanu, despre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău: „Tu ai mai fost cu cocalari”

Dana Budeanu, scandal cu Apele Române

Bogdan Bola, fostul director de la Apele Romane, cel care a coordonat, lucrările de lărgire şi înnisipare, spune că Dana Budeanu este doar „o amețită care își dă cu părerea”.

Dimineața, pe un soare cu dinți, cu o briză de-ți îngheța sufletul în tine, lucrările de stopare a eroziunii costiere sunt în plină desfășurare. Fiind ultima mea săptămână de lucru la A.B.A.D.L., pot spune doar că mă simt mândru că am luat parte, chiar și pentru puțin timp, la un proiect de o asemenea anvergură și că am cunoscut niște oameni cu adevărat deosebiți. … În timp ce tot felul de „amețite” își dau cu părerea despre cum ar fi trebuit realizat acest proiect uriaș…” – a scris Bola pe contul său de Facebook.