Dana Budeanu se revoltă după performantele istorice ale lui David Popovici: „Nu este al României şi al românilor! Noi şi România nu am făcut NIMIC pentru David!”

David Popovici, înotătorul român de 17 ani, a cucerit sâmbătă medalia de aur în proba de 100 de metri liber la Campionatele Europene de la Roma. Românul a stabilit un nou record mondial, cu timpul de 46,86 secunde.

15 aug. 2022, 13:31
Dana Budeanu se revoltă după performantele istorice ale lui David Popovici: „Nu este al României şi al românilor! Noi şi România nu am făcut NIMIC pentru David!”

Performanţa lui David Popovici a declanşat o avalanşă de laude şi de mulţumiri din partea presei, dar şi dinspre politicienii români de la vârful statului, în frunte cu premierul Nicoale Ciucă şi ministrul Sportului, Eduard Novak.

Dana Budeanu îi mulţumeşte la rânsul său sportivului român, dar se revoltă împotriva politicienilo, despre care spune că sunt primii care caută să-şi lege imaginea de cea a campionului, deşi niciunul nu a făcut nimic pentru a facilita succesul extraordinar al sportivului român.

„O minune de baiat, care vorbeste la saptesprezece ani ca un om mare…si este! Este un mare OM, nascut si crescut in tara care n a facut NIMIC pentru el si care astazi, stangaci, dezobisnuita de a mai avea campioni, si l asuma!

David Popovici nu este al Romaniei si al romanilor! Noi si Romania nu am facut NIMIC pentru David!

David a crescut intr o familie ca doar cele foarte putine ramase astazi, minunate, apoi a inotat printre cei mai multi ai generatiei lui, cei multi pierduti intre retelele sociale, parinti defazati si dascali de nota sapte si a ajuns campionul lumii! S A SALVAT!

Citeşte şi: TVR LIVE VIDEO: David Popovici evoluează în finala de la 200 m. La ce oră este programată

Cei care astazi se agata cu cate o poza sau premiu de un inger care si a crescut aripile SINGUR…sunt aceia care au ingropat ROMANIA, sportul romanesc, generatii de copii, credinta in DUMNEZEU, identitatea NATIONALA!

JOS LABELE DE PE EL!

Noi nu te meritam, David! Parintii tai, da! Antrenorul tau, da! Noi n am facut nimic pentru tine, ci doar ne am complacut in mizeria ce astazi a inghitit tot ceea ce e pur si sfant intr o tara: COPIII!

Multumim ca esti un exemplu pentru alti copii, alti copii care vor sa creada ca vor reusi SINGURI! Esti un exemplu pentru fetitele mele, care sunt de varsta ta, care acum cand eu scriu acest umil text, joaca fotbal pe un maidan cu alti copii de natii amestecate, care viseaza toti sa fie campioni!

Multumesc ca am plans, simtind emotia parintelui ce viseaza ca puiul sau sa fie fericit!

Sa fii fericit…CAMPION AL SUFLETELOR NOASTRE!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Citeşte şi: Simona Halep revine oficial în top 10 WTA după titlul câştigat la Toronto