Dana Budeanu șterge pe jos cu Diana Dumitrescu: „Cine dracu’ e, mă, asta? S-a descălțat pe scenă, a obosit și și-a scos cârnații”

Dana Budeanu a șters pe jos cu actrița Diana Dumitrescu în cadrul "Verdict", rubrica zilnică postată pe canalul său de Youtube.

06 mai 2022, 14:02
Dana Budeanu șterge pe jos cu Diana Dumitrescu: „Cine dracu’ e, mă, asta? S-a descălțat pe scenă, a obosit și și-a scos cârnații”

Dana Budeanu le-a luat la rând pe toate vedetele din showbiz, iar de această dată a ajuns la Diana Dumitrescu pe care a criticat-o fără milă. În stilul caracteristic, criticul de modă nu s-a sfiit să o descrie pe actriță folosind cuvinte nu tocmai prietenoase.

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din serialele românești. A jucat în telenovele precum „Regina”, „Aniela”, „Războiul sexelor”, „Iubire ca în filme”, „Îngeri pierduți”, „Păcatele Evei” sau „Iubire și onoare”. De asemenea, a avut și roluri în filme precum „Ghinionistul”, „Minte-mă frumos” sau „Faci sau taci”.

Cu toate că a jucat în numeroase producții românești și a prezentat emisiuni de televiziune, fiind cunoscută publicului larg, însă Dana Budeanu a ironizat-o din start: „Cine dracu’ e, mă, asta?”.

Criticul vestimentar a comentat cu critici legate de una dintre aparițiile sale din urmă cu câțiva ani. Diana Dumitrescu a prezentat una dintre edițiile Eurovision România, iar atunci, fiindcă era extrem de epuizată și o dureau picioarele, și-a dat încălțămintea jos în timp ce era pe scenă. Publicul nu a luat în seamă acest moment, dar el nu a putut trecut neobservat și Dana Budeanu.

„Cine dracu’ e asta mă? Diana Dumitrescu? Aaaa, care s-a descălțat pe scenă. Hai mă că știu cine e. S-a descălțat pe scenă și prezenta ceva „Eurovision”, și a obosit și și-a scos „cârnații”. Mamă, desculță pe scenă.

Să nu uităm „cârnații” pe jos. I se umflaseră picioarele. Când se umflă picioarele, te descalți. N-ai ce să faci. Toată lumea se descalță sub masă, la nuntă, sau pe scenă, când prezintă Eurovision. Ce vrei să faci, tu vrei să ți se oprească circulația? Te descalți și-o iei prin bătătură”., a spus Dănuța pe canalul ei de YouTube, în cadrul rubricii „Verdict”.

Citește și Dana Budeanu, dezvăluiri explozive privind achiziţia dozelor de vaccin anti-covid: „Acest stat amărât mai are de platit 700 de milioane de euro”

Citește și Dana Budeanu, desființată la „Măruță”. A fost făcută praf în doar trei cuvinte: „Rea, bârfitoare, ranchinoasă!”