Dana Budeanu șterge pe jos cu politicienii români: „Criza energetică trebuia să ne ocolească. Șleahta de trădători pe trotinete a construit un PNRR bun de șters pe jos cu el, pentru ca distrugerea economică a țării să poată continua nestigherită”

Dana Budeanu este cunoscută pentru replicile acide pe care le are referitor la orice subiect. Aceasta este cunoscută foarte mult în mediul online, acolo unde are un "verdict politic'' în care tratează diverse teme politice.

28 oct. 2022, 22:00
Dana Budeanu șterge pe jos cu politicienii români: „Criza energetică trebuia să ne ocolească. Șleahta de trădători pe trotinete a construit un PNRR bun de șters pe jos cu el, pentru ca distrugerea economică a țării să poată continua nestigherită”

Dana Budeanu este cunoscută pentru replicile acide pe care le are referitor la orice subiect. Dana Budeanu este foarte implicată în tot ce se întâmplă în țară, în contextul actual. În cadrul „verdictului poltic”, aceasta a lansat mai multe afirmații despre tot ce se întâmplă în momentul de față.

Dana Budeanu: ”Criza energetică trebuia să ne ocolească ca pe un melc”

Creatoarea de modă este de părere că toată această criză cu care ne confruntăm în momentul de față, nu trebuia să ni se întîmple și că i-am lăsat pe alții să decidă în locul nostru.

„Este dramatic să observi cât de ușor ne vindem viitorul fără măcar să înțelegem semnificația acestui gest. Criza energetică trebuia să ne ocolească ca pe un melc, dar ne-au lipsit inteligența și empatia față de oameni. Șleahta de trădători pe trotinete și-a asumat numai aberații pe bandă rulantă în numele nostru și al copiilor noștri. Au construit un PNRR bun de șters pe jos cu el, pentru că distrugerea economică a țării să poată continua nestigherită. Cu fețe de tâmpi și sandale în picioare nu au facut decaât să mai rupă o halcă din mica independență care ne-a rămas. Am scris și agreat cu zâmbetul pe buze numai nenorociri, pentru ca astăzi să ajungem la testul realității. Nu facem decât să inchidem și să tăiem de peste tot, fără a pune nimic în loc. Tot ceea ce trăim este o subminare a economiei naționale, fără ca nimeni să plătească sau să fie luat la întrebări. S-a reușit punerea în genunchi a României și pare că nimeni nu o mai poate ridica in picioare”, a spus aceasta.

Toodată, Dana Budeanu a ținut să precizeze și că plecarea lui Ciucă pentrua negocia cu PNRR nu a fost nimic altceva decât un eșec și că planul pentru energia verde este o lipsă de „gândire strategică”.

„Plecarea lui Ciucă pentru marea negociere a PNRR s-a soldat cu un eșec. Conservarea, în termenii crizei de azi,  înseamnă doar închidere si punere în pericol a sistemului energetic național. Vestul, fruncea României, se va putea trezi  oricând cu câteva black-outuri, demne de a ne tulbura somnul adânc izbindu-ne de zidul realitățții. Planul decarbonizării este un deziderat imbecil, în condiăiile in care noi inchidem totul la termen, dar eșuăm în a construi ceva de pus în loc. Din dorința de a fi elegant, refuz să intru în detalii mai sensibile pentru a nu vă ridica temperatura și mai mult. Marele plan al energiei verzi este o dovadă a lipsei de gândire strategică în Europa. Dupa ce am construit în decenii o dependență de toată frumusețea de Rusia, ne aruncăm cu capul înainte într-o dependența și mai frumoasă de China”, a mai spus aceasta.

Aceasta închide discursul spunând că este datoria noastră să reușim în fața bătrânilor care au construit această țară, dar și a copiilor noștri.

Citește și: Metoda ingenioasă prin care îți reglezi geamurile termopane, pentru a avea mai multă căldură în casă. Secretul pe care nu îl spune niciun specialist!

Citește și: Coșmarul unei tinere de 26 de ani. Avea migrene constant și a decis să meargă la un control. Din acel moment viața i s-a schimbat radical, vestea cumplită primită de la medici