Dana Budeanu, verdict despre sărbătorile de iarnă: „Pentru bărbaţi e un coşmar, vor să vină apocalipsa. Femeia e cea mai periculoasă specie de pe Terra!”

Creatoarea de modă Dana Budeanu, cunoscută pentru seria Verdict, în care abordează şi desluşeşte teme de larg interes, a explicat de ce consideră că perioada sărbătorilor de iarnă este una de coşmar pentru bărbaţi.

06 dec. 2022, 09:27
Dana Budeanu, verdict despre sărbătorile de iarnă: „Pentru bărbaţi e un coşmar, vor să vină apocalipsa. Femeia e cea mai periculoasă specie de pe Terra!”

Dana Budeanu spune că bărbaţii nu se pot bucura de perioada sărbătorilor de iarnă, pentru că trebuie să se ocupe de foarte multe dintre pregătiri, când, de fapt, ei nici nu ar iubi în mod deosebit festivismul tradiţional, ci ar prefera să se relaxeze „întinşi pe canapea”.

„Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 % dintre bărbați!  Adică nu vine Crăciun Fericit! Nu există asta! De ce credeți că-s fericiți?  Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor.

Cară de la țară la București, care de la soacre, care de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă. Ai adus brad? Când se întâmplă 1 decembrie i s-a terminat viața până pe 2 ianuarie, că trebuie să treacă și de Revelion.

El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul! Nu mai vrea Crăciun și Paște, nu mai vrea. El nu vrea de Crăciun.

Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele! Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun

Zace și el pe canapea, cum vrea el? A venit Crăciunul și pentru el? El nu vrea să facă tot harnașamentu’ ăsta, mesele, teroarea.

Citeşte şi: Gheboasă a trăit o adevărată dramă. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Am fost în plasament, tata era la pușcărie, iar mama nu m-a vrut niciodată”

Unde mergem anul ăsta? La maică-ta, la taică-tu, că nu vreau acolo. Vreau dincolo, du-te. S-a uitat maicata nu ştiu cum la mine, iarăși nu mă suportă, după 15 ani. Astea sunt discuțiile.

99 % dintre bărbați vor să vină pur și simplu efectiv apocalipsa brusc și să rămână singuri cuc. Să dispară tot la masa de Crăciun, la toate zilele alea să dispară pentru că ei nu mai au nicio bucurie.

Atenție, bărbatul nu e construit să se bucure de făcut brad și de ales globurile.

Dar în fiecare an el trebuie să ajute. Voi aţi văzut, mă, copiii acuma nu mai vor decât cu tații? Să fie îmbrăcați de tați, să facă brăduțul cu tata, să meargă la patinoar cu tata, să meargă la țăndărică cu tata.

Dana Budeanu, sfat pentru bărbaţi: „Trebuie să te considere imbecil, atunci nu te mai solicită”

Deci ăștia sunt salahori și ele se uită la Brad Pitt.

Fiți atenți! Femeia este cea mai periculoasă specie de pe Terra. Femeile sunt periculoase! Dacă vă antrenați, nu aveți cum să învingeți această perversitate a femeii.

Nu aveți cum. Singura soluție este să spui NU la tot. De ce? Ca ea să ajungă să te considere un imbecil, că nu eşti în stare, nimic, înțelegi? Pentru că atunci nu te mai solicită la nimic.

Sunt bărbați liniștiți care cred că ei sunt în control. Nici cei mai șmecheri bărbați nu sunt în control. Pentru că fiecare bărbat are o slăbiciune pentru femeie.

Te rog să te duci la supermarket la ora 17:30. Sunt numai bărbați, de ce? Unde te duci când ieși de la birou? La supermarket că ai de luat. Ea nu se oprește că e obosită, se duce el.

Şi îi vezi acolo cum se uita în telefon dacă a luat aia şi aia.

Poate vrei şi tu să ajungi acasă. Poate vrei şi tu un pahar de vin sau ceva, să zaci? Poate nu știu, lucrezi undeva de ți-e greu? Sau poate doar ești bărbat și simți asta. Nu mai există viața aia.

E cel mai mare coșmar”, a explicat Dana Budeanu, Antena 3.

Citeşte şi: Alina Sorescu rupe tăcerea după divorţul de Alexandru Ciucu: „Strâng durerea-n pumni”