EXCLUSIV Dana Budeanu VS. Raed Arafat: „Ți-a zis ție Putin că atacă România? Du-te și preia Wagner, dar lasă-ne în pace!”. Ce a spus despre dronele căzute în Tulcea

Dana Budeanu îi declară război lui Raed Arafat, după ce șeful DSU a dispus trimiterea mai multor mesaje RO-Alert locuitorilor din Tulcea. Avertismentele vin ca urmare a presupuselor prăbușiri a mai multor bucăți de drone rusești pe teritoriul României.

13 sept. 2023, 23:05
EXCLUSIV Dana Budeanu VS. Raed Arafat: „Ți-a zis ție Putin că atacă România? Du-te și preia Wagner, dar lasă-ne în pace!”. Ce a spus despre dronele căzute în Tulcea
Dana Budeanu VS. Raed Arafat: „Ți-a zis ție Putin că atacă România? Du-te și preia Wagner, dar lasă-ne în pace!”. Ce a spus despre dronele căzute în Tulcea

Dana Budeanu nu s-a mai putut abține și l-a atacat direct pe Raed Arafat, ca urmare a ultimelor evenimente în care acesta a fost implicat. Vedeta susține că șeful DSU nu are nicio competență să avertizeze lumea cu privire la adăpostirea în buncăre antiaeriene, în contextul în care nu se cunoaște, încă, proveniența bucăților prăbușite în Tulcea.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu dezvăluie adevărata miză a dezastrului de la Crevedia: „A fost scenariu scris, ca să le ia compania de GPL celor doi asociaţi”

Dana Budeanu, atac furiund la Raed Arafat

Celebra vloggeriță nu s-a mai abținut și a spus tot ce gândește despre șeful DSU, Raed Arafat. Acesta este implicat într-un nou scandal, după ce a trimis mesaje de avertizare locuitorilor din Tulcea. În avertizările primite de oameni prin sistemul RO-Alert, aceștia sunt sfătuiți să se adăpostească, pentru că, din spațiul aerian românesc cad diferite obiecte necunoscute.

„De aproximativ trei zile, de când puterea în România a fost preluată din nou de Arafat, peste cuvântul lui Ciolacu, peste cuvântul oricui, puterea în România, președintele României, șeful României, comandantul operațiunii, habar nu am cum să-l numesc pe acest om despre care nu am crezut că voi mai vorbi vreodată după mascaradă. De trei zile primesc sute și sute de mesaje pe zi din Tulcea, din Dobrogea, din Deltă, în care oamenii mă roagă frumos să le spun dacă începe sau nu războiul în România. Domnu’ Iohannis și domnu’ Ciolacu, este inadmisibil ca unu care știe doar Salvări să întrețină starea de panică în rândul oamenilor care și așa sunt suficient de tracasați, de panicați, de aglomerați cu ale lor, de nu mai știu pe ce lume sunt. Unu care n-are nicio treabă cu asta, te-a chemat, mă , pe tine Putin și ți-a spus ție că bombardează cu drone, că vine, că intră în România, ți-a spujs ție așa ceva, te-a chemat pe tine? Despre ce vorbiți mă? Nu există nimic. Totul este o harneală, căutăm bucățele de traforaj pe câmpuri și panicăm oamenii că începe războiul. Du-te, bă, preia tu Wagner, băi, nebunule! Du-te, preia tu Ucraina, du-te undeva, du-te din țara asta și lasă-ne în pace”, a declarat Dana Budeanu la România TV în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Vedeta a continuat și a explicat că a prezentat un raport al oficialilor americani în care scrie negru pe alb că România nu se află sub incidența războiului purtat între Rusia și Ucraina. Mai mult decât atât, Dana Budeanu a folosit și declarațiile președintelui NATO, Jens Stoltenberg, dar și ale vicepreședintelui NATO, Mircea Geoană, ca argumente împotriva panicii colective ce se vrea a fi instalată de autorități.

„Băi, Arafat, tu ești peste raportul scris de americani? În raport scrie inclusiv ce se ntâmplă acum în Tulcea. Nimic adică. Nimeni nu va ataca. NATO se ocuă de harneala asta. Șeful NATO a ieșit și a spus , a ieșit Geoană în limba română și a zis . Cum să-l crezi pe Arafat și șapte alarme pe telefon, când aia de la NATO v-au spus că nu e nimic? Ați trecut prin comunism, zeci de ani de teroare. Cum mai haliți așa ceva? Aici e vinovat orice ministru care i-a permis lu’ ăsta să facă orice. Luați-vă copii de mână și mergeți pe câmp, lăsa-ții să se joace în fața curții, mergeți la școală, nu se întâmplă nimic, nu mergeți în niciun adăpost. Ei se uită la filme și se joacă, că n-au, n-are familie, n-are de unde să știe, e singur cuc, se duce acasă, stă singur, urlă ca lupii. El e ocupat cu noi și pe noi ne ține ocupați cu el. Nu se întâmplă nimic, nu ne atacă nimeni, suntem cea mai apărată țară. Nu vă mai uitați la televizoare. Reveniți-vă!”, a mai adăugat Dana Budeanu.

Citește și: Raed Arafat prezintă cronologia evenimentelor care au dus la exploziile din Crevedia: ”Aici rolul ISU s-a încheiat”