Dana Grecu s-a recăsătorit la o lună după divorţ. Cu ce se ocupă noul soţ. Detalii despre cel mai nou cuplu din showbiz

Dana Grecu şi soţul ei au divorţat la notar pe 18 octombrie 2017. Apar noi detalii despre relaţiile celor doi, căsătoriţi de 20 de ani.

05 ian. 2018, 15:26

Dana Grecu s-a recăsătorit cu un medic stomatolog din Piteşti la doar o lună de la divorţ. Adrian Chera are o clinică în Piteşti şi este catalogat ca „meticulos, competent, amabil”.

Astfel, pentru mulţi dintre prietenii fostului cuplu nu Bogdan Grecu este vinovat de destrămarea familiei, ci chiar realizatoarea TV.

Scandal pe Facebook după divorţul Danei Grecu. Fostul soţ, făcut cu ou şi cu oţet de prieteni. „Farfuza te va şutui cât de curând….”

Citeşte şi Dana Grecu a divorţat după ce ani de zile a fost înşelată. Amanta fostului soţ: „Visurile noastre devin realitate după atâţia ani…”

Dana Grecu a divorțat. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii de la Antena 3, „Sinteza Zilei” . Jurnalista a mărturisit că începând de astăzi se numește Dana Chera. Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață. N-am spus public asta niciodată”, a mărturisit Dana Grecu în direct la Antena 3. „Am încredere și-n tine și am încredere și-n el, mai ales”, a spus Mihai Gâdea, realizatorul tv.

Dana Grecu a fost înlocuită de soțul ei cu o brunetă super sexy

 Fostul ei soț, Bogdan Grecu se afișează cu noua parteneră, despre care a mărturisit public că este „fata din vis”. Iubita lui se numeşte Ioana Toma şi, în timp ce i-a făcut o declaraţie de dragoste, a dezvăluit că relaţia lor este mult mai veche.