Dana Marijuana a plătit o avere la gaze. Este disperată: „Copiii mor de frig și se îmbolnăvesc”

Dana Coteanu sau Marijuana, aşa cum este cunoscută în showbiz, a plătit o avere la gaze. Fosta cântăreaţă este mama a două fete, Alesia (16 ani) și Iris (7 ani), şi se ocupă singură de creșterea lor, după separarea de cei doi parteneri alături de care le-a adus pe lume.

26 oct. 2022, 08:57
Dana Marijuana a plătit o avere la gaze. Este disperată: „Copiii mor de frig și se îmbolnăvesc”

Dana Marijuana a plătit o avere la gaze. Artista se confruntă cu noi probleme, după ce, în urmă cu câteva luni l-a pierdut pe iubitul ei. Acum, a rămas fără apă caldă și căldură, în prag de iarnă, asta după ce contorul de gaz i-a fost blocat.

Dana Coteanu a raportat greșit, timp de trei ani, numărul de kilowați (kW) și s-a trezit într-o bună zi cu o factură de 16.000 de lei. Deși, spune ea, plata s-a făcut rapid, nici acum nu are apă caldă, pentru a putea să-și îngrijească fetele.

Citeşte şi: Dana Marijuana l-a „adoptat” pe fiul Luminiţei Anghel: „E ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”

Dana Marijuana a plătit o avere la gaze

Problema este în felul următor, eu locuiesc într-o clădire veche. Noi aveam două apartamente. Într-unul stăteau copiii, iar eu stăteam mai sus. Am crezut că am același contor și sus, și jos. Am raportat contorul de gaz timp de trei ani de când stau aici. Când m-am mutat jos, pentru că am renunțat la apartamentul de sus, am constatat, după ce am adus un specialist, că aveam un cu totul alt contor, nu era cel de la care eu dădeam indexul. Pentru neplată a fost suspendat, corect.

Am vorbit la firma de la care am închiriat spațiile în care stau, le-am explicat situația, ei au plătit factura, dar, cu toate astea, noi așteptăm de o lună să se pună contorul și nu ni se mai pune. De la firma de unde am închiriat au sunat și ei, am sunat și noi să întrebăm de ce nu vin să ni-l pună. Dar ne duc cu zăhărelul și cu vorba și nu ne dau nicio soluție să ni se pună contorul la loc.

Eu am vorbit cu fratele meu care cunoaște pe cineva de acolo și aștept să văd dacă ne explică ce se întâmplă. Totul e plătit, numai să vină oamenii să-l pună. Nu înțeleg de ce e atât e greu.

Au fost achitați aproape 16.000 de lei, 3.000 de euro. Nu e o sumă de doi lei. Ne dau niște termeni pe care nu îi înțelegem și nu ni se explică exact ce trebuie să facem. Din câte am înțeles nu sunt singura în această situație.

De ce mă duc cu vorba? Eu aveam facturile de la Distrigaz Sud, m-au sunat de la alt distrigaz, nu știu cum. Mi-au dat niște proceduri, pe care, de fapt, ei ar putea să le facă, dar de fapt nu aparțin de Distrigaz Sud.

Proprietarii au plătit repede, că puteau să-mi zică: `nu mă mă interesează, plăteșteți tu`. Iar eu să mă descurc, să vorbesc cu cei la Distrigaz, să plătesc eșalonat sau nu știu. Ideea e că ei au plătit mai repede pentru simplul fac că vine iarna și trebuie să aibă copiii apă caldă, că eu mă mai spăl parțial așa… Dar copiii mor de frig și se îmbolnăvesc.

Trebuia să mi se dea o soluție. Să mi se spună: ‘trebuie să faceți o cerere către x, y sau trebuie să faceți… aceasta este soluția. Nu să mă aburească. Mi-au spus, la modul: `Descurcă-te`! Dar cu ce să mă descurc dacă eu n-am contorul? Să fac o infracțiune?!

Îmi scot eu sigiliu de acolo, îmi fac legătura la țevilele alea și-mi dau drumul la gaze singură. Nu e legal, dar mă îndeamnă la așa ceva. Pot să pun și boiler, dar încălzește doar apa, tot nu am avem încălzirea. Eu nu vreau război la un nivel macro-dimensional (nu vrea să ajungă la Tribunal, n. red.)”, a declarat Dana Marijuana, pentru Fanatik.ro.