Dana Marijuana l-a „adoptat” pe fiul Luminiţei Anghel: „E ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”

Dana Marijuana l-a "adoptat" pe fiul Luminiţei Anghel. David Pușcaș, în vârstă de 22 de ani, a fost implicat în mai multe scandaluri, în care a făcut acuzaţii grave la adresa mamei sale, care l-a înfiat de când era mic.

06 oct. 2022, 22:31
Dana Marijuana l-a „adoptat” pe fiul Luminiţei Anghel: „E ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”
Dana Marijuana l-a "adoptat" pe fiul Luminiţei Anghel

Dana Marijuana l-a „adoptat” pe fiul Luminiţei Anghel. David Puşcaş și-a găsit un alt refugiu, în viața Danei Marijuana, solista care făcea furori în anii 90-2000, în hip-hop-ul românesc. Supranumită „cea mai fidelă fată”, Dana Coteanu i-a întins o mână de ajutor și recunoaște că a devenit ca și copilul ei.

Citeşte şi: Dana Marijuana primeşte mesaje de dincolo de la iubitul mort! „Niște cuvinte care îmi spun ceva. Va veni înapoi!” VIDEO

Dana Marijuana l-a „adoptat” pe fiul Luminiţei Anghel

David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a declarat Dana Coteanu pentru Ego.ro.

Fiul Luminiței Anghel a fost invitat la podcastul „În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță, și a spus lucruri grave despre mama lui și despre partenerul acesteia, Silviu Dumitriade. „El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit. Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș.

Mai mult, David ar fi fost supus și unor tratamente violente, care și-au pus amprenta ireversibil asupra sa. „M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a susținut David, în cadrul emisiunii.