Dana Marijuana, decizii radicale în 2024. Ce a hotărât să facă cu viața ei: „Este un haos continuu, multe gânduri, probleme, neajunsuri”

Dana Marijuana a renunțat la viața din București și s-a mutat în Vama Veche, alături de fiica ei. Aceasta nu are deloc în plan să revină în Capitală. Iată ce planuri și-a făcut pentru anul 2024.

08 feb. 2024, 08:43
Dana Marijuana, decizii radicale în 2024. Ce a hotărât să facă cu viața ei: „Este un haos continuu, multe gânduri, probleme, neajunsuri”
Dana Marijuana, decizii radicale în 2024. Ce a hotărât să facă cu viața ei: „Este un haos continuu, multe gânduri, probleme, neajunsuri”

Dana Coteanu, pe care toată lumea o știe drept Dana Marijuana, a luat o decizie radicală, cu ceva vreme în urmă. Ea și-a luat copilul și s-a mutat într-un container pe plajă, în Vama Veche. Recent, aceasta a dezvăluit care sunt țelurile ei și ce planuri are pentru noul an.

Citește și: Tensiuni între Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România: „Înțelegi că ești a dracu? Asta îți zic! Asta e problema!”

În interviul pentru Click, Dana Marijuana a dezvăluit că și-a setat prioritățile pentru anul 2024 și că își dorește să se reapuce de confecționarea produselor handmade. Mai mult, aceasta a mărturisit că nu își propune să revină în București, deoarece este sătulă de agitația din Capitală.

„Vreau să mă reapuc să fac produse handmade și să le vând pe Internet, pentru că am făcut o pauză, așa am simțit eu nevoia să mă liniștesc. Aici, unde ne-am mutat la mare, ne-am acomodat, suntem bine. Iris este și ea bine, merge la școală, învață, se înțelege și cu colegii. În București vin doar în vizită, în rest, nu. Nu mă gândesc să mă reîntorc la agitația din Capitală. Acolo este un haos continuu, multă lume plină de gânduri, probleme, neajunsuri. Sunt bine așa cum sunt”, a declarat ea, potrivit sursei citate.

Din punct de vedere sentimental, Dana Marijuana a reușit să își găsească fericirea și liniștea alături de Valentin, bărbatul cu care are o relație de un an și jumătate și cu care urmează să se căsătorească.

„Suntem bine ca și cuplu. De Ziua Îndrăgostiților (14 februarie – n.r) nu petrecem într-un mod special, noi suntem într-o iubire continuă, nu ne facem cadouri ceva anume, nu suntem cu cadourile. Pentru noi doi orice zi petrecută împreună este frumoasă. Nu așteptăm un eveniment anume să ne declarăm iubirea unul altuia”, a mai declarat ea, conform sursei citate.

Valemtin nu s-a mutat în Vama Veche alături de fosta cântăreață, însă aceasta a povestit că acest lucru nu schimbă cu nimic planurile de nuntă pe care le are cu acesta, iar marele eveniment va avea loc în acest an. Dana a mai dezvăluit că nu are de gând să fie o mireasă obișnuită și că rochia pentru care va opta este verde.

„Noi vrem să facem mai mult o petrecere, între prieteni, pe distracție. Sperăm să reușim să facem asta anul viitor. Până atunci, mă focusez pe concerte și mă bucur când mă mai cheamă lumea să cânt. Și mă bucur de viața pe care o duc aici, departe de agitația din București. E ca o gură de aer proaspăt pentru mine și fiica mea. E cea mai bună decizie pe care am luat-o, din toate punctele de vedere și sunt fericită cu adevărat”, a încheiat cântăreața.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău și a fostei soacre: ”A dat foc la casă și copiii mei erau în ea. Mi-a spus să îi las și să dispar. Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei”