Tensiuni între Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România: „Înțelegi că ești a dracu? Asta îți zic! Asta e problema!”

Oana Matache și Radu Siffredi au trecut cu bine peste o probă extrem de grea, la Power Couple România, dar tensiunile dintre cei doi nu au lipsit.

07 feb. 2024, 23:50
Tensiuni între Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România: „Înțelegi că ești a dracu? Asta îți zic! Asta e problema!”
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la proba de cuplu de la Power Couple România

Oana Matache și Radu Siffredi s-au ciondănit la televizor. În cea de-a treia ediție de la Power Couple România, concurenții au trecut prin proba decisivă a primei etape, și anume escaladarea unui pod suspendat la 30 de metri deasupra mării, construit special pentru ei.

Proba de cuplu s-a desfășurat pe înălțimile insulei malteze Gozo, unde partenerii au avut provocarea de a colecta simbolurile agățate pe pod, urmând ca apoi să le fie testată din nou memoria.

Oana Matache, sora Deliei, și iubitul ei, Radu Siffredi, s-au descurcat de minune la această probă, dar el a a vut câteva lucuri să-i reproșeze iubitei sale. Cei doi au fost foarte rapizi, dar au și întâmpinat câteva dificultăți care le-au testat capacitatea de toleranță.

Citește și: Delia și-a pariat toți banii pe Oana Matache și Radu Siffredi. Ce părere are despre participarea la Power Couple: „Știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”

„Niciun alt cuplu nu s-a întâlnit atât de repede! Amândoi stau foarte bine fără nici o mână de spijin și asta mi se pare tare”, a spus Dani Oțil impresionat.

După ce s-au întâlnit și au trecut unul de celălalt, Radu s-a panicat și a strigat: „Oana, mișcă-te mai încet”.

Cu toate astea, s-au descurcat foarte bine și s-au întors la sol mai repede decât se așteptau.

„Am avut emoții pentru că, na… frica de înălțime!”, a spus Radu.

După ce s-au dezechipat au mers la panourile cu numerele reprezentative momentelor importante din viața lor. După ce Oana s-a apucat să pună în joc simbolurile la cifrele reprezentative, Radu a observat un detaliu important și a atenționat-o: „Uită-te la numere, uită-te la ordine că nu sunt 1, 2, 3, 4, 5. Eram sigur, haide, haide Oana, uită-te la numere!”

Oana i-a mulțumit, spunându-i în repetate rânduri că îl iubește.

După ce au terminat amâdoi de pus simbolurile pe panou, au început să le compare. La numărul 1, Oana a ales Primul sărut, iar Radu a suprins-o cu același răspuns. La numărul 2, el a pus Primul cadou, iar ea Primul Te iubesc. La numărul 3 ea a pus primul cadou, iar el Primul Te iubesc. Numărul 4 din nou a fost o greșeală. Oana a ales Casa, iar Radu Prima noapte împreună. Pentru numărul 5 s-au ales aceleași răspunsuri ca la numărul 4, dar invers. Numărul 6 și 7 au fost cu noroc, cei doi alegând aceleași răspunsuri, și anume Prima ceartă și Familia. Ultimul număr a fost ales corect, și anume Călătoria.

Citește și: Oana Matache și Radu Siffredi, mărturisiri despre participarea la Power Couple. Cum s-au înțeles cu ceilalți concurenți și cum s-a transformat relația lor, după emisiune. ”Au fost niște dinamici ciudate. Avem mai mare încredere unul în altul”

Astfel, Oana Matache și Radu Siffredi au acumulat 4 puncte. În drumul spre vilă, cei doi au discutat despre primul cadou, dar și despre primul „te iubesc”, care le-au dat bătăi de cap.

„Primul -te iubesc- a venit destul de repede. Țin minte primul ‘te iubesc’” , a spus Oana.

A fost după cadou, că atunci ți-am spus eu că nu a făcut nimeni pentru mine, că nu s-a gândit nimeni și ți-am zis ‘eu nu mai pot să țin în mine, te iubesc’. Înțelegi că ești a dracu? Asta îți zic! Asta e problema! Tu o dai într-un fel, dar o dai tu ca să fii tu corectă fix când nu trebuie să fii corectă, că acum ai vrut să fii corectă! Nu mai zic nimic că nici nu am ce să zic!”, i-a spus Radu.