Dana Marijuana, îngrozită de un om al străzii: „Doamne ferește! Femeia aceasta se dezbracă pe stradă!”

Dana Marijuana are din nou probleme. Identitatea ei este folosită în mod abuziv de o femeie care trăiește pe străzi.

08 feb. 2023, 18:48
Dana Marijuana, îngrozită de un om al străzii: „Doamne ferește! Femeia aceasta se dezbracă pe stradă!”
Dana Marijuana, terorizată de o femeie care pretinde că este sora ei

Dana Coteanu, cunoscută de publicul larg drept Dana Marijuana, a trecut printr-o serie de momente grele în ultimii ani. Și-a pierdut tatăl și partenerul și a avut probleme financiare cărora a trebuit să le țină piept de una singură.

Când credea că lucrurile revin la normal, artista a primit o nouă lovitură. O femeie se folosește de numele ei pentru a cerși bani pe stradă. Aceasta se prezintă ca fiind sora Danei când, de fapt, cele două nu au nicio relație de rudenie. S-a gândit să o dea în judecată, dar e conștientă că acest lucru nu ar duce nicăieri.

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a postat un clip cu această femeie și a prezentat-o drept sora Danei, pentru că așa i-ar fi spus aceasta. Cântăreața spune că acest lucru nu este posibil pentru că nu și-ar lăsa niciodată familia pe străzi.

Citește și: Bombă în showbiz. Cristina Ciobănaşu a făcut anunţul la doi ani de la despărţirea de Vlad Gherman. Cum va reacţiona Oana Moşneagu

„Doamne ferește! Nu este sora mea! Este plecată! Vine pe aici pe unde stau, țipă. Mereu o ia salvarea, poliția. Nu are nicio legătură cu familia mea! Se folosește de numele meu, că am o credibilitate mai mare și oamenilor li se face milă și îi dau cinci lei. Mie nu îmi place asta, dar nu am cum să o dau în judecată că nu am cu cine să discut”, a declarat Dana Marijuana, pentru fanatik.ro.

Cântăreața mai spune că dacă femeia ar spune adevărul, ar ajuta-o fără să ezite.

„Nici nu se compară cu frații mei. Dacă era sora mea vă dați seama că nu se punea problema să o las să stea pe străzi. Femeia aceasta profită de faptul că sunt o persoană publică și mă știe lumea, ca să facă un ban, să cerșească prin zona unde stau. Așa mai face un ban să-și ia căcaturi de pe aici”, mai spune Dana Marijuana.

Dana nu a dat niciodată foarte multe detalii despre familia ei și preferă să le păstreze identitatea secretă. Însă, acum artista a făcut câteva dezvăluiri despre adevăratele rude.

„Nu are nicio legătură cu noi. Toți suntem cu studii. Doamne ferește! Nici nu mă gândesc! Femeia aceasta se dezbracă pe stradă. Doamne! Eu am scris și în cartea mea despre frații mei, deși nu le-am dat niciodată numele. Nu am dat amănunte despre viața lor pentru că își doresc discreție”, a adăugat vedeta.

Citește și: Viciul ascuns al lui Răzvan Simion. Cum a reușit prezentatorul tv să scape de cea mai mare dependență: „M-am chinuit foarte mult”

Dana Marijuana, despre familia ei

Dana Marijuana are un frate și două surori care au propriile afaceri și se descurcă foarte bine.

„Eu provin dintr-o familie bună. Mama profesoară de matematică, tata inginer, inventator. Suntem patru frați. Fratele meu are o făbricuță de bijuterii, unde lucrează și una dintre surorile mele.

Mai am o soră mai mare care are un magazin cu haine de armată. Ce să vă zic, suntem, cumva, de un alt nivel.

Se folosește de identitatea mea pentru a cerși bani. I-am zis să nu o mai facă, dar, ultima oară, era ceva… schelet ambulant. Țipa după mine! Am fugit de ea! Oricum degeaba îi spun să nu mai zică faptul că este sora mea. Asta o va face tot timpul și îi place că așa o bagă lumea în seamă.

Femeia a fost internată și pe la spitale pentru oameni cu probleme psihice. Stă câte o lună acolo, iar îi dă drumul, iar face toate tâmpeniile, este din nou internată. Vine la mine prin zonă, stă cu toți boschetarii. Se amestecă pe aici!”, a mai spus vedeta.