Viciul ascuns al lui Răzvan Simion. Cum a reușit prezentatorul tv să scape de cea mai mare dependență: „M-am chinuit foarte mult”

Răzvan Simion, vedeta show-ului "Neatza cu Răzvan și Dani", dezvăluie cum s-a apucat de fumat și cum a reușit apoi să scape de acest viciu.

08 feb. 2023, 11:41
Viciul ascuns al lui Răzvan Simion. Cum a reușit prezentatorul tv să scape de cea mai mare dependență: „M-am chinuit foarte mult”

Răzvan Simion, prezentatorul tv îndrăgit de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a ales să vorbească despre experiența sa cu fanii.

Răzvan Simion a tras un semnal de alarmă pentru tinerii care au devenit dependenți de tutun 

Omul de televiziune spune că s-a apucat de fumat împins de la spate de presiunea socială fiindcă lui nu i-a plăcut niciodată tutunul, de fapt. Cu toate acestea, după ce a realizat că nu mai vrea acest viciu în viața lui, i-a fost foarte greu să renunțe.

Citește și Răzvan Simion nu vrea să-i cumpere mașină fiicei sale: „N-are rost să ne împovărăm bugetul familiei”

Răzvan a recunoscut că a fost o perioadă dependent de tutun și vrea să transmită mai departe generației experiența prin care a trecut.

„Având un an și o lună de când am renunțat definitiv, îmi pare, la fumat, pot să ajung să vorbesc despre adicțiile astea. Și despre cât de greu mi-a fost să mă apuc de fumat, că nu mi-a plăcut de nicio culoare. Ca mine au fost foarte mulți, cei care s-au apucat de fumat doar pentru a accede într-un grup, într-o gașcă, într-un cerc în care asta era, pe vremea aceea, obligatoriu, ca astăzi. Nu uitați acest aspect. Deci m-am chinuit să fumez și m-am chinuit apoi, foarte mult timp, să mă și las.”, a dezvăluit Răzvan Simion la Neatza.

Ce tratament a luat Răzvan Simion pentru a reuși să doarmă

Prezentatorul tv a mărturisit, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, că are probleme cu somnul.

Citește și Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Răzvan Simion a apelat la medicul său sperând la un tratament care include și pastile, însă doctorul i-a recomandat să joace tenis și să bea 40ml de coniac. A fost un tratament care l-a ajutat să treacă de această problemă.

„Aveam o problemă cu somnul și am sunat medicul să îl întreb ce să fac. Mă așteptam să îmi prescrie niște pastile ceva, dar el mi-a zis: joci 30 de minute de tenis și bei 40 ml coniac. Am reușit să dorm”, a mărturisit Răzvan Simion în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

În urmă cu ceva timp, l-a invitat pe Doctorul Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, ca să le dea sfaturi oamenilor legate de cum să-și îmbunătățească stilul de viață.

„Emisiunea asta e visul meu de câţiva ani. Oamenii în primul rând se vor distra, vor râde, pentru că medicina nu trebuie să fie tristă, medicina poate să fie amuzantă, oamenii vor învăţa lucruri. Oamenii mai departe să preia mesajul, să-l respecte, să şi îmbunătăţească stilul de viaţă, să şi îmbunătăţească sănătatea, să practice prevenţia şi practic să aibă un livestyle design”, a spus  Dr. Mihail Pautov, în platoul de la Neatza.