Dana Marijuana iubeşte din nou. Cine este bărbatul care a făcut-o să treacă peste moartea iubitului: „Lucrează în MApN”

Dana Marijuana iubeşte din nou. Artista a reușit să depășească momentul de cumpănă prin care a trecut, după moartea lui Daniel, fostul ei iubit. Şi-a pus ordine în gânduri după o perioadă dificilă, apoi și-a refăcut viața sentimentală.

04 nov. 2022, 21:44
Dana Marijuana iubeşte din nou. Cine este bărbatul care a făcut-o să treacă peste moartea iubitului: „Lucrează în MApN”
Dana Marijuana iubeşte din nou

Dana Marijuana iubeşte din nou. Cântăreaţa a mărturisit că actualul partener, cu care este împreună de două luni, este angajat în cadrul structurilor MApN. Cei doi s-au cunoscut chiar în barul pe care Dana Marijuana îl deține.

Citeşte şi: Dana Marijuana a plătit o avere la gaze. Este disperată: „Copiii mor de frig și se îmbolnăvesc”

Dana Marijuana iubeşte din nou

Consider că am rezolvat spiritual ce aveam de rezolvat în privința lui Daniel, fostul iubit care a decedat, apoi am fost la mare două săptămâni să recreez, să mă reculeg. Când m-am întors, mi-au picat toate în cap și am făcut o grămadă de lucruri.

Credeam că nu voi reuși să fac lucrurile acelea. Partenerul meu de acum a venit și a spus că va fi lângă mine și mă va ajuta. Toți prietenii fostului iubit și oamenii care veneau la noi, nici măcar un telefon nu mi-au mai dat să mă întrebe ce mai fac. M-am simțit singură.

Am preferat să am un nou partener ca să-mi umple golul sufletesc și să mă ridicie moral și spiritual. De aproximativ două luni (n.r. de cât timp are o relație).Ne-am întâlnit la barul pe care îl am eu.

Amândoi ne-am plăcut, eram într-o situație neplăcută, eram nemulțumiți amândoi, ne-am împrietenit și mergem amândoi pe un drum mai bun. Am avut nevoie să fiu salvată. Spiritual vorbind. (…) Le place de el (n.r fetițelor ei). Are și el două fete. Lucrează în MApN”, a spus Dana Marijuana, la Antena Stars.