David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, face acuzaţii grave. Ar fi fost bătut crunt de soțul vedetei VIDEO

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, susține că Silviu Dumitriade, soţul mamei sale, l-a bătut cu pumnii și picioarele și era tot timpul pedepsit în casă.

09 mai 2022, 22:38
David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, face acuzaţii grave. Ar fi fost bătut crunt de soțul vedetei VIDEO
David Pușcaș susţine că a fost bătut crunt de soțul mamei sale

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, face acuzaţii grave. Deși nu are o relație bună cu mama sa, David Pușcaș susține că a trecut prin chinuri groaznice în copilărie din cauza bărbatului din viaţa artistei.

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, face acuzaţii grave. Ar fi fost bătut crunt de soțul vedetei!

David Pușcaș a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre relația dintre el și soțul Luminiței Anghel. Tânărul susține că Silviu Dumitriade l-a lovit și l-a călcat în picioare! „M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare… Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal”, a spus David Pușcaș la podcast-ul „În oglindă” al lui Mihai Ghiţă.

Cum a slăbit Luminiţa Anghel 35 kg. Nu a ţinut o dietă strictă, ci a adoptat câteva principii sănătoase

Fiul cântăreței susţine că era și tot timpul pedepsit de către Luminița Anghel și de către Silviu Dumitriade. „Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a mai spus David Pușcaș.