Dana Marijuana nu poate să îşi creştineze fetiţa. Vezi ce spun apropiaţii cântăreţei

Problemele par să se ţină lanţ pentru Dana Marijuana. După ce fiica sa a căzut în cap şi a fost operată, artista nu a reuşit nici acum să îşi creştineze micuţa, deşi aceasta va împlini în curând vârsta de un an.

13 sept. 2014, 15:14
Dana Marijuana nu poate să îşi creştineze fetiţa. Vezi ce spun apropiaţii cântăreţei

Dana Marijuana are mari probleme financiare, iar soțul ei nu are un serviciu stabil. Din această cauză, cei doi nu au putut nici măcar să o boteze pe fetiță care luna viitoare va împlini un an.

„Şi pe cealaltă fiică a ei a botezat-o tot la un an şi câteva luni. Ştie că nu este bine şi că orice creştin îşi creştinează copilul în primul an de viaţă. Dana spune că este prea scump, că nu are de unde să scoată acum 20-30 de milioane. Mai face şi fiţe, vrea petrecere la restaurant, când ei de abia trăiesc de pe o zi pe alta. Cu tatăl ei de abia vorbeşte şi nu se ocupă de copilul ei cel mare. Fratele Marijuanei o ajută din când în când, însă el îl întreţine şi pe tatăl lor. Pe deasupra, nici ea, nici soţul ei nu au nici un fel de activitate. Mai fac din când în când câte ceva cu bijuteriile alea lucrate manual, dar nu scot bani nici cât să îşi plătească utilităţile. Nu sunt stresaţi că nu au botezat copilul, spun că au tot timpul din lume. Nici naşi nu au”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

Citeşte şi Momente cumplite pentru Dana Marijuana. Fiica ei de opt luni a fost operată de urgenţă la cap