Dana Marijuana s-a separat de iubit. De ce a anulat fosta regină a hip-hop-ului nunta cu partenerul său: „Nu mai suportam”

Dana Marijuana a lăsat traiul de la București, unde locuia într-o casă de lux, pentru cel de la malul mării, într-un container unde nu are nici electricitate și nici căldură. Fosta regină a hip-hop-ului românesc a dezvăluit că a plecat din Capitală din cauza energiilor negative ale oamenilor.

06 sept. 2023, 10:48

Dana Marijuana sau, pe numele ei real, Dana Coteanu, a ales să fugă de viața agitată din București pentru una de la malul Mării Negre, în Constanța. Acum artista locuiește alături de fiica sa cea mică, Iris, în vârstă de 7 ani, din luna iulie, într-un container, ce nu are energie electrică, nici căldură.

Citește și: Dana Marijuana face compromisuri neașteptate din cauza problemelor financiare. A ajuns să cânte pentru mâncare în loc de bani: „Zahăr, ulei și făină, să fac niște gogoși”

Dana Marijuana trăiește la limita supraviețuirii

Dana Marijuana era considerată regina hip-hop în anii 90′, însă vremurile de glorie au apus și odată cu trecerea anilor artista a renunțat la lumina reflectoarelor pentru un trai mai liniștit. Dana duce acum o viață total diferită: de la casa de lux din centrul Bucureștiului, la un container fără electricitate și căldură, în condiții la limita supraviețuirii.

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine. Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Dana a mărturisit că nu a fost o decizie de moment cea de a pleca din Capitală. Cauza principală este, spune câtăreața, nivelul de trai foarte ridicat, facturile mari și răutatea oamenilor.

„Decizia de a părăsi Bucureștiul nu a venit de pe o zi pe alta sau că m-am inspirat eu de la cineva anume. Nu mai suportam energiile bucureștene și asta a dus la decizia mea de a mă muta la mare”, a mai declarat Dana pentru sursa citată.

Cum a trecut artista peste moartea iubitului

Cântăreața a suferit crunt după moartea iubitului său, Daniel, cu care avea planuri mari de viitor. A reușit să treacă peste aceste momente grele, iar în viața ei a apărut un nou bărbat. Pe numele lui Valentin, cei doi s-a întâlnit chiar în barul pe care Dana îl deține. Trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ un an și au planuri de căsătorie, dar acestea au fost date peste cap. Dana Marijuana trebuia să se căsătorească vara aceasta cu alesul inimii sale, Valentin, însă planurile li s-au schimbat radical atunci când vedeta a ales să părăsească viața agitată din București pentru una liniștită de la mare. Astfel, cei doi fac naveta București – Constanța pentru a se vedea, luând decizia să își continue astfel relația.

Citește și: Dana Marijuana l-a „adoptat” pe fiul Luminiţei Anghel: „E ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”