Dana Nălbaru a dat lovitura, produce jeleuri de lux pentru adulţi, cu prosecco și aur comestibil de 24 K

Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, produce jeleuri de lux pentru adulți, cu prosecco și aur comestibil de 24 K. Și prăjituri fine, în formă de cub Rubik.

01 aug. 2023, 10:57
Dana Nălbaru a dat lovitura, produce jeleuri de lux pentru adulţi, cu prosecco și aur comestibil de 24 K

Dana Nălbaru, fostă solistă a trupei Hi-Q nu este doar mamă full time, ci și antreprenor într-un domeniu extrem de complicat. Ea deține un laborator de cofetărie, o brutărie și este asociată la un bistro din Capitală.

2021 a fost anul în care Dana Nălbaru a pornit într-un domeniu care nu avea nici o legătură cu profesia ei: cofetăria. Ea anunța, pe Instagram, că a lansat un sortiment inedit de prăjituri și de torturi, dar și că a adus în România cele mai premiate bomboane din Europa. Prăjiturile și torturile se produc la laboratorul de cofetărie pe care Dana îl deține și se pot comanda online, dar și direct de la bistro-ul din București, unde ea este asociată.

Dragoş Bucur, după ce Dana Nălbaru a anunţat că s-a pocăit: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”

Prăjiturile au formă pătrată, sunt viu colorate și conțin diverse inserții de fructe. Sunt aranjate pe suporturi speciale, câte 25, formând un tort ca un cub Rubik. De cealaltă parte, bomboanele se vând în cutii atractive, cu etichete superbe, iar prețurile pornesc de la 29 de lei pentru o cutie de 90 de grame și pot ajunge până la 59 de lei, pentru o cutie de drajeuri de ciocolată, de 220 de grame.

Numele prăjiturilor reprezintă asocierea celor două prenume ale Danei Nălbaru.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele. Normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a scris Dana Nălbaru, pe pagina ei de Instagram.
Bomboanele comercializate de Dana Nălbaru au o varietate de gusturi și de arome. Sunt fără gluten, zahăr sau lactoză, iar seria de lux din colecția pentru adulți o reprezintă ursuleții “Gold Prosecco Bears”, jeleuri cu prosecco și aur comestibil de 24 K, și “Champagne Strawberry Deluxe”, căpșuni confiate, cu șampanie. Ursuleții cu prosecco și foiță de aur costă 49 de lei cutia de 85 de grame, potrivit prețurilor afișate în magazinul online.

„După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format. În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune.

Torturile se bucură deja de succes în rândul iubitorilor de dulciuri fine, acum a venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, care a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume”, spunea Dana Nălbaru la deschiderea afacerii.
Dar se pare că brașoveanca nu se oprește aici. Potrivit Click!, artista și-ar fi deschis și o brutărie artizanală în zona Otopeni, loc în care muncește cot la cot cu angajații. Paparazzii Click! au surprins-o, zilele trecute, cum cară produsele brutăriei cu mașina personală.

Dana Nălbaru a ieșit din trupa Hi-Q în anul 2003

În 2003, Dana Nălbaru ieșea din trupa HI-Q, înființată în 1996, și în care a cunoscut un succes fulminant alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Dana își dorea o carieră solo la acea vreme, iar băieții au înlocuit-o cu Nicoleta Drăgan. După șase ani de colaborare, în locul Nicoletei Drăgan a venit Anya (Ana Buxai), pentru o perioadă de doi ani.

Cu ce se ocupă Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică. Face bani frumoși din afacerea ei

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a decis în urmă cu mai mulți ani să renunțe la scenă și să se orienteze pe zona de afaceri. Acum aceasta este o femeie cât se poate de realizată atât pe plan profesional, fiind antrepenor, cât și pe plan personal, având un mariaj fericit cu Dragoș Bucur, care durează de aproape 20 de ani.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă în mare secret. Cei doi sunt în culmea fericirii

Aceasta s-a născut la Brașov în data de 23 octombrie 1976. Aceasta este una dintre artistele cunoscute ale României, care a devenit extrem de populară începând cu anul 1997, când aceasta a fost una dintre fondatoarele trupei Hi-Q. Ulterior, aceasta a încercat să urmeze o carieră solo, iar după aproximativ 8 ani, trupa s-a reunit.

Dana Nălbaru a decis să părăsească scena și să iasă din viața publică pentru a-și dedica tot timpul familiei. Cântăreața are trei copii minunați, alături de soțul ei, Dragoș Bucur, cu care are un mariaj fericit de aproape 20 de ani.

Aceasta a decis în anul 2021 să o ia pe drumul antreprenoriatului și a deschis propria afacere în București.Pasiunea ei pentru preparatele dulci a început să prindă contur în momentul în care artista s-a asociat cu un Bistro din Capitală, unde este cofetar. Aceasta folosește laboratorul localului pentru a-și pune în practică pasiunea.

Dana Nălbaru se bucură de o familie fericită

Viața de familie este extrem de importantă pentru Dana Nălbaru care se iubește de aproape 20 de ani cu Dragoș Bucur. Cei doi și-au construit o familie foarte frumoasă, având împreună două fete și un băiețel. Cea mai mare, Sofia are 17 ani, în timp ce Roxana are 10 ani. Băiețelul este cel mai mic și are 7 anișori. Cei doi, au decis să opteze pentru home schooling.

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere.”, a povestit Dana Nălbaru despre fiul lor.

„Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă ”, a mărturisit Dana Nălbaru.