Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă în mare secret. Cei doi sunt în culmea fericirii

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au o relaţie frumoasă, au familia pe care şi-au dorit-o mereu, iar acum se pregătesc de nuntă.

22 mart. 2023, 13:04
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă în mare secret. Cei doi sunt în culmea fericirii

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil se pregătesc să facă pasul cel mare, cununia religioasă, după ce în luna mai 2021 au făcut cununia civilă şi au spus cel mai hotărât „da” din viaţa lor.

Cei doi au început să facă deja cumpărături pentru nuntă, însă fac totul în mare secret. Doar apropiaţii sunt la curent cu felul în care se organizează ei în această perioadă. Recent au fost surprinşi într-un magazin şi părea că prezentatorul tv îşi căuta costumul pentru ziua cea mare.

Citeşte şi Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil s-au filmat goi în cadă! Imaginile au ajuns pe internet: „Este pentru prima dată când facem” FOTO + VIDEO

Pregătirile nu au fost lipsite de momente comice. Gabriela Prisăcariu a făcut un clip video cu partenerul ei, după ce a probat un costum şi s-a amuzat pe seama faptului că sacoul era mai mare decât mărimea de care avea nevoie.

„Ca să înțelegeți cum își face Dani costumul de nuntă, ca să îl mai aibă și la alte evenimente. La care evenimente? La alte nunți?”, i-a spus Gabriela Prisăcariu lui Dani Oțil.

La scurt timp a intervenit şi prezentatorul, care i-a spus pe un ton amuzat că este mai bine ca sacoul să fie mare, și pentru a participa la alte evenimente.

Citeşte şi Val de reacţii pe reţelele sociale după ce Gabriela Prisăcariu s-a pozat la duş, ascunsă după o plantă minusculă: „Cine a pus planta-n drum, ăla a fost om nebun”/”Vai, mama ta. Ai uitat că ai copil”

„Depinde, la alte nunți. Dacă trec calificările. Să fie bun și la nunta de argint. Eu altul nu mai îmi fac”, a fost reacția lui Dani Oțil.