Dana Nălbaru, ironii acide la adresa persoanelor care i-au spus că arată ca o servitoare. Cum gestionează vedeta criticile fanilor

Dana Nălbaru a reușit să-și păstreze autenticitatea de-a lungul timpului, fără să recurgă la trucuri de imagine pentru a se conforma standardelor impuse.

05 apr. 2024, 15:39

Dana Nălbaru și-a realizat toate visele și nu se lasă niciodată influențată de criticile celor din jur. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, noua ei viață pare să o împlinească mai mult decât orice altceva. Alături de soțul ei și de copiii lor, au ales să trăiască la țară, bucurându-se de momente memorabile. Recent, a dat o replică ingenioasă cuiva care a criticat-o pe rețelele de socializare.

Citește și: Dana Nălbaru, criticată aspru de fani că nu se mai îngrijește: „O să te lase şi soţul tău”. Ce replică a dat fosta cântăreață

Dana Nălbaru a reușit să-și păstreze autenticitatea de-a lungul timpului, fără să recurgă la trucuri de imagine pentru a se conforma standardelor impuse. Simte că este în armonie cu sine însăși, iar acest aspect este cel mai important pentru ea. Deși este admirată pentru modul în care își trăiește viața, uneori se confruntă cu critici.

Cu toate acestea, Dana Nălbaru a refuzat întotdeauna să fie afectată de atacurile la adresa ei și a știut să răspundă cu măsură celor care îi invadează spațiul personal.

„De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăţi ca şi cum ai fi o servitoare. Dar ştiu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. Îngrijește-te, că o să te lase şi soţul tău şi să nu te miri’, a fost mesajul pe care artista l-a primit din partea unei urmăritoare în urmă cu câteva luni.

Răspunsul vedetei nu s-a lăsat, însă, mult așteptat. Dana Nălbaru a postat pe o pagină de socializare un mesaj care duce către cei care au o opinie în privința look-ului ei. Ea a dat de înțeles că viața ei se ghidează după alte valori.

„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc, pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinereţe. Te părăsesc, pentru că te trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la mall să-ţi schimbi garderoba.

Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuză-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri.

Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problemă. Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din la bine şi la greu’, a fost mesajul pe care l-a scris Dana Nălbaru.

Citește și: Mihai Trăistariu, profesor de matematică, o critică pe Dana Nălbaru, adepta sistemului homeschooling: „Copiii să fie totuși duși într-un colectiv, unde mai iei o înjurătură, mai treci printr-o înzăpezire”