Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, dezvăluiri din intimitate. „Sexul e altfel…”

Cântăreaţa Dana Nălbaru şi actorul Dragoş Bucur formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. După ce recent au surprins pe toată lumea când au anunţat că îşi vor retrage fiica de la şcoală şi vor opta pentru homeschooling, acum cei doi fac dezvăluiri neaşteptate din intimitate.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 16:02
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, dezvăluiri din intimitate. „Sexul e altfel…”

„Dupa ora opt nicio zi nu mai seamana cu alta. Spal rufe si vase, gatesc, fac ordine si curatenie in casa, o duc si o aduc pe Sofia de la cursuri, ma joc cu copiii, merg la cumparaturi, la film, sa ma vad cu cate-o prietena, la studio sa termin proiectele pe care le-am inceput, onorez invitatii la diverse conferinte sau proiecte la care sunt invitata si care imi plac, il insotesc (impreuna cu copiii) pe sotul meu la filmari, il spal pe K si-l pregatesc de somn, citesc cu Sofia sau doar o tin in brate si vorbim pana adoarme si ea, beau un sfert de pahar de vin cu sotul meu si povestim „de-ale noastre” in liniste si dupa ce toate luminile s-au stins, adorm. Viata cu doi copii e … ca n-ai timp sa te plictisesti. Si-mi place. Ma gandesc serios la al treilea. Exact in momentul asta Sofia mi-a pus o pereche de pantaloni de pijama in cap, ca sa ma asortez cu ei in timp ce se alearga in jurul meu. Ma concentrez cu greu la ce scriu aici asa ca termin textul acum …”, a scris Dana Nălbaru pe blogul personal.

De cealaltă parte, Dragoş Bucur a prezentat şi el cum vede viaţa în patru, din textul său ieşind în evidenţă că: „Sexul este altfel. Nu intru în detalii, dar daca vrei să experimentezi cum e să faci sex diferit si totuşi să nu iti înseli sotia/sotul, fa al doilea copil(ma gandesc cu mare curiozitate la cum e sexul cand ai 5 copii”.