Dana Nălbaru și Dragoș Bucur muncesc pe brânci în livada proprie, alături de copiii lor. ”Curând aici vor fi legume”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Cei doi dau dovadă, de fiecare dată când apar împreună, de naturalețe, iubire și armonie. Aceștia se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal, pentru că au o familie minunată și o căsnicie la care mulți visează. Minunata familie s-a mutat la țară, acolo unde trăiesc după regulile impuse de pământ! Vezi mai jos detaliile.

17 apr. 2024, 14:28

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt admirați de toată lumea, nu doar pentru relația armonioasă pe care o au, ci și pentru alegerea lor de a se muta la țară, departe de gălăgia Capitalei.

Cei doi se bucură de liniștea de la sat, la care râvnesc mulți dintre noi, însă, desigur, niciun strop de fericire nu vine fără pic de efort.

În cazul celor două vedete este vorba de munca fizică, pare care o simt de multe ori chiar de dimineața până seara.

Te-ar putea interesa și Dragoș Bucur, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Dana Nălbaru. Cum s-au cunoscut cei doi soți

Familia Bucur-Nălbaru duce un trai bun în Moșteni-Greci, sat din comuna Boțești, din județul Argeș, acolo unde și-au ridicat o casă modernă, dar în care trăiesc după legile pe care le impune locul.

Așa că, odată ce a venit primăvara, cei doi soți au fost nevoiți să se ocupe de treburile din grădină și din livadă, care nu sunt deloc puține și nici ușoare.

Dana Nălbaru a ieșit în livadă, să văruiască pomii împotriva dăunătorilor, iar fiica ei cea mijlocie, Roxana India, nu doar că i-a ținut companie, dar a lucrat cot la cot cu mama ei.

„Curând aici vor fi legume”, a scris fosta solistă de la Hi-Q în dreptul unei poze în care cel mai probabil apare Dragoș Bucur, pe tractor.

Anul trecut, în octombrie, juratul de la „Românii au talent” că visul lui este să aibă tractor și să producă suc de mere din livada proprie.

„Mi-am luat tractor, îmi iese imediat sucul de mere Bucuros”, declara Dragoș Bucur într-un interviu pentru revista TV Mania.

Pentru cei ce nu știu, familia are și o afacere de suflet, o cofetărie-patiserie, care a început să crească și aibă clienți fideli.

„Patiseria e o joacă a noastră care se transformă ușor-ușor într-o chestie destul de serioasă. Oamenii din zona, rezidenții Otopeniului au început să ne cunoască și avem clienți fideli, care la 10 fix sunt în față magazinului pentru pâine și care în fiecare weekend vin pentru aprovizionare cu plăcinte, checuri sau prăjituri.

Îmi place să am mereu back-up la back-up, de aici și încercările repetate de a nu depinde doar de film sau televiziune, și în plus este foarte încurajator să faci lucruri reale, pe care le poți pipăi, care au valoare și planul fizic”, a declarat Dragoș Bucur potrivit TV Mania.

Căsătoriți de 18 ani

Dana Nălbaru, în vârstă de 47 de ani și Dragoș Bucur, în vârstă de 46 de ani, sunt căsătoriți de 18 ani și au o familie cu care se pot mândri.

Cei doi au împreună trei copii, doi biologici, Sofia, adolescenta de 17 ani și Kadri, de 9 ani, și o fetiță adoptată pe nume Roxana India, în vârstă de 12 ani.

Fosta solistă de la Hi-Q este o mamă protectivă și dedicată copiilor săi.

„Sunt cea mai fericită când îi văd liniștiți și bucuroși de viață, dar cel mai mult îmi doresc să fim sănătoși și să rămânem uniți, prin dragoste”, a mai scris artista lângă imaginile cu Kadri și Roxana.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au povestit că au adoptat-o pe Roxana, o fetiță de etnie romă, în anul 2017, pentru că și-au dorit să facă un bine, unui copil care avea cu adevărat nevoie.

Au găsit-o pe micuța cârlionțată, care a trecut prin multe greutăți la o vârstă foarte fragedă, și au îndrăgit-o instant. Mai mult, Roxana se afla pe lista copiilor greu adoptabili.

Te-ar putea interesa și Dragoş Bucur, despre chinurile luptei cu diabetul: „Am slăbit 15-20 de kilograme”. Dana Nălbaru, dezvăluiri cutremurătoare despre crizele actorului

„I-am spus că este adoptată, sigur. Roxana avea 5 ani când a venit la noi, deci a conştientizat totul”, povestea actorul în podcastul „Acasă la Măruță”.