Dragoș Bucur, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Dana Nălbaru. Cum s-au cunoscut cei doi soți

Actorul Dragoș Bucur, în varsta de 46 ani, a povestit, în cadrul podcast-ului lui Jorge, despre prima sa intalnire cu actuala lui soție, Dana Nalbaru.

02 nov. 2023, 09:03
Dragoș Bucur, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Dana Nălbaru. Cum s-au cunoscut cei doi soți

În cadrul podcast-ului său, Jorge a dorit să știe mai multe despre relația actorului cu soția sa. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru nu și-au expus, de-a lungul timpului, viața privată. Dragoș Bucur a fost întrebat despre prima întalnire cu soția sa, dar și despre probleme de sănătate de care acesta suferă.

Citește și Ce promisiune i-a făcut Anamaria Prodan mamei sale în urmă cu mulţi ani. „Cel mai greu lucru este pentru copii”

Actorul a declarat că deja s-a obișnuit să trăiască cu această boală, dat fiind faptul că suferă de diabet din anul 2000. „Am diabet de când m-am lăsat de teatru, din anul 2000, cam așa. Da, deja e parte din… e ca spălatul pe dinți! Pentru unii…”, a menționat actorul.

Dragoș Bucur a oferit și detalii despre prima sa întâlnire cu soția. „Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci și pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de unitate… Păi cum să fie? După 18 ani avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!”, a spus Dragoș Bucur.

Ce a avut de spus Dragoș Bucur despre adopție

Actorul Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, au împreună o fetiță adoptată în vârstă de 11 ani. Acesta privește adopția ca fiind o soluție foarte bună pentru persoanele care nu pot avea copii. Actorul își tratează fetița ca și cum ar fi a lui. Pentru acesta nu contează că nu este copilul său biologic și nu îl oprește absolut nimic să o iubească în continuare.

Citește și Alina Sorescu a făcut anunțul, în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu: „Mi s-a îndeplinit visul, exact ce își doreau și fetițele!”

„Eu am descoperit iubirea unui copil care nu este al meu, dar e al meu acum, fata soției mele, și nici nu mă mai gândesc că e fata vitregă. E fata mea, da! Adică am simțit și simt profund iubirea și dragostea respectivă. M-am mai gândit și am mai văzut diverse persoane care au înfiat și  nu știu, parcă mi-ar plăcea să vină și din interiorul meu. Nu știu de ce simt chestia asta dar  vroiam să știu ce gândește un om când face treaba asta, nu știu dar e o chestie pe care eu vroiam să o întreb la cineva”, a declarat el.

Actorul a menționat, de asemenea, ca este constient de faptul că, din păcate, foarte multe persoane adoptă copii doar pentru a-i abuza și nu au fost luate destule măsuri pentru a evita aceste situații. Totusi, actorul spune că oricine își permite creșterea unui copil ar putea măcar să ia în considerare adopția: ,,Sunt diverse motivele, de la oameni care  nu pot avea copii și într-adevăr  eu cred că e păcat să n-ai grijă de un copil dacă poți să ai grijă și îți dorești, până la cine știe, chestii personale, promisiuni în față, nu știu, în fața lui Dumnezeu sau în fața ta”.