Dana Nălbaru, surprinsă ziua în amiaza mare făcând asta pe stradă. Credea că nimeni nu o vede

Dana Nălbaru e cunoscută de o țară întreagă ca fiind fosta solistă a trupei Hi-Q și soția actorului Dragoș Bucur. După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, artista a ales să se dedice exclusiv vieții de familie.

10 aug. 2023, 15:06
Dana Nălbaru, surprinsă ziua în amiaza mare făcând asta pe stradă. Credea că nimeni nu o vede

Dana Nălbaru este foarte discretă când vine vorba de viața ei personală și nu dorește ca oamenii să știe prea multe despre familia ei. Totuși, soția lui Dragoș Bucur a fost văzută recent alături de familie pe stradă.

Dana Nălbaru era foarte înfometată, așa că a luat masa în plină în stradă, alături de fiica ei, în fața unui magazin din Tunari.

Citește și Catinca Roman a slăbit 15 kilograme. Ce produs a scos din alimentația sa ca să ajungă la greutatea dorită

Dana Nălbaru s-a pocăit la 33 de ani

Dana Nălbaru a mărturisit, cu câteva luni în urmă, că s-a lăsat de tot de muzică și a ales să urmeze calea Domnului. S-a pocăit la 33 de ani și a spus că viața ei s-a schimbat complet din acel moment.

„La 33 de ani m-am botezat în Hristos. Eram botezată la ortodocși. Cineva mi-a vorbit și mie, așa cum le-am vorbit și eu altora și l-am descoperit pe Hristos, acum aproape 13 ani. Și l-am recunoscut pe Hristos și sunt foarte fericită de atunci. Am început să înțeleg care e treaba, cu ce se mănâncă pocăința și să încerc în fiecare zi a vieții mele să merg pe calea cea dreaptă, cea sfântă.(…) Am învățat că pot să fiu fericită cu puține lucruri, că nu e nimic mai prețios decât să rămân în Dumnezeu și tot ce fac în fiecare zi a vieții mele fac avându-l pe el ca reper. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui.

Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut.Fricile mele au dispărut. Am fost un om cu foarte multe frici. În primul rând îmi era frică de judecata celorlalți, că nu puteam să fiu perfectă, de înălțimi, de cutremure, de apă, îmi era frică de moarte. Nu mai am fricile astea. Sunt un om foarte liniștit și pentru mine asta înseamnă fericirea – când ești împăcat cu tine însuți”, a spus Dana Nălbaru, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Citește și Gabriela Cristea, dezvăluiri șocante despre episodul de bullying trăit de fiicele ei: „Ele sunt expuse, oamenii le cunosc”