Dana Năstase, cucerită cu păstrăv umplut: Eu l-am cerut în căsătorie pe Adrian

Fostul premier al României, Adrian Năstase, şi-a cucerit soţia cu păstrăv umplut. Încântată de modul cum a preparat peştele, Dana Năstase a făcut primul pas şi l-a cerut pe Adrian în căsătorie.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 07:55
Dana Năstase, cucerită cu păstrăv umplut: Eu l-am cerut în căsătorie pe Adrian

Adrian Năstase a lăsat deoparte politica şi a povestit la Cancan TV despre relaţia cu soţia sa, Dana, cum a cucerit-o şi cum au ajuns în faţa altarului. 

Dana era o femeie extrem de frumoasă. Pe ea am păcălit-o cu păstrăv umplut. Aşa am reuşit să o cuceresc”, a dezvăluit Adrian Năstase.

Soţia sa, Dana, şi-a adus aminte mult mai bine de acele momente şi a povestit pe larg tot ce s-a întâmplat între ei, dar şi cum l-a cerut de soţ pe Adrian.

Mi-a plăcut foarte mult păstrăvul pe care l-a făcut şi am crezut că aşa o să meargă toată viaţa. Nici nu mai ţin minte exact cum m-a cerut în căsătorie. Noi ne-am cunoscut, am locuit împreună o bucată de timp şi până la urmă cred că l-am cerut eu. I-am zis, hotărăşte-te, ori da, ori nu. Nunta am făcut-o într-o miercuri şi a durat trei zile şi trei nopţi„, a spus Dana Năstase.