Dana Patriciu, victorie în INSTANŢĂ împotriva fiicei vitrege. La mijloc sunt BANI MULŢI

Dana Patriciu a aflat că magistrații i-au permis să-și vândă două mașini extrem de scumpe, primite după divorțul de Dinu Patriciu, dar este obligată ca toată suma primită la schimb s-o achite într-un dosar de executare.

14 mart. 2019, 06:58
Dana Patriciu, victorie în INSTANŢĂ împotriva fiicei vitrege. La mijloc sunt BANI MULŢI

Ana Patriciu, fiica cea mare a lui Dinu Patriciu, a devenit inamicul mamei sale vitrege atunci când a început lupta pentru moștenire. Războiul s-a declanșat în momentul în care fosta soție a defunctului miliardar a fost dezmoștenită, iar majoritatea averii i-a rămas fetei. Dana Patriciu nu a acceptat situația și a contestat în instanță testamentul.

Decizie de ultimă oră în scandalul pe averea lui Dinu Patriciu. Ce măsură a luat văduva miliardarului

S-a ajuns din nou la conflict atunci când Dana Patriciu a încercat să vândă două mașini primite după divorț, iar Ana Patriciu a blocat tranzacția, cerând sechestru pe ele. Miza era mare, de aproape 500.000 de euro, motiv pentru care văduva lui Dinu Patriciu a dat-o în judecată, a cerut ridicarea sechestrului, iar acum magistrații Judecătoriei Buftea au decis să-i permită vânzarea celor două vehicule de colecție, însă totul cu o condiție: suma primită la schimb s-o achite într-un dosar de executare!

Văduva lui Dinu Patriciu, executată silit de bănci

Cele două mașini pe care s-a luptat Dana Patriciu să le vândă sunt extrem de valoroase și au o istorie interesantă. În 2010, Dinu Patriciu devenea primul proprietar al unui automobil Morgan Aero 8 pe care dădea 250.000 de euro. În lume s-au produs doar 200 de exemplare din acest model. Celălalt automobil, un Mercedes-Benz SL 600, valorează peste 150.000 de euro, și a fost cedat Dinu Patriciu fostei sale soții după divorț pe motiv că „poate se apucă vreodată de curse”.  După moartea miliardarului, Dana Patriciu a încercat să vândă la pachet cele două mașini pentru doar 200.000 de euro.