Dana Războiu, primul interviu după despărţirea de Bogdan Enoiu. „Regret că n-am divorţat mai de mult”

Dana Războiu și-a dat „reset la viață după divorţ și a povestit despre asta într-un interviu de o sinceritate dezarmantă.

27 nov. 2019, 13:03
Dana Războiu, primul interviu după despărţirea de Bogdan Enoiu. „Regret că n-am divorţat mai de mult”

Dana Războiu nu consideră divorţul un eşec, ci din contră, este o realizare, scrie viva.ro. „Eu nu-l privesc ca pe un eșec. Pentru mine, e o mare realizare faptul că am putut să spun „stop!. Cred că cinci ani de zile am tot încercat, și pentru mine e un mare succes. Deci atât de fericită cum sunt acum, pe plan perso­nal vorbind, n-am mai fost de când am plecat de acasă din liceu. Sunt atât de liberă și în sfârșit fericită”, a declarat Dana Războiu. 

Citeşte şi Dana Budeanu, un nou SCANDAL. Motivul pentru care l-a desfiinţat pe Rareş Bogdan: „Nu e bărbat!”

Dana Războiu are două căsnicii eşuate. „Nu știu dacă am vorbit despre asta pe Instagram, dar am spus că rămân cu copiii mei, că eu cu copiii suntem o fa­milie unită și că o să ne fie bine, de acum înainte. Asta e adevărat. Se în­tâmplă ceva foarte interesant… Foarte, foarte multe femei îmi scriu mesaje și mă întreabă cum am găsit curajul. Că-ți trebuie puțin curaj să rămâi fe­meie singură cu doi copii, nu e ușor. Sunt femei care vor să facă și ele pasul ăsta și-mi spun: „Cum ai găsit curajul, că eu nu-ndrăznesc?. Cel mai greu e până iei decizia. În momentul în care ai luat decizia, totul e foarte simplu și cumva se deschid uși și se aliniază pla­nete, totul curge așa cum trebuie să curgă. Eu mai am o idee care mi-a îmbunătățit viața. Când îți este foarte foarte greu, înseamnă că nu mergi pe drumul cel bun. Viața trebuie să curgă lin și ușor, și așa poți să știi dacă deci­zia pe care o iei e bună sau nu”, a mai spus Dana Războiu.