Dana Roba duce o bătălie grea. Cu mâinile în ghips și traume de nedescris, plânge că nu mai poate munci: „Nu pot să mănânc singură, să beau apă, să deschid uși”

Dana Roba a dezvăluit cum se simte, după ce luna trecută a fost atacată în somn cu un ciocan de soțul ei. Make-up artista se confruntă cu dureri groaznice după ce a fost operată pe creier.

10 iul. 2023, 16:40
Dana Roba duce o bătălie grea. Cu mâinile în ghips și traume de nedescris, plânge că nu mai poate munci: „Nu pot să mănânc singură, să beau apă, să deschid uși”
Dana Roba are dureri cumplite după ce a fost bătută de soț cu ciocanul

Dana Roba a vorbit despre starea ei de sănătate, după ce la începutul lunii iunie a fost bătutuă cu bestialitate de soțul ei cu un ciocan, în zona capului, în timp ce aceasta dormea. La mai bine de o lună de la operația pe creier, make-up artista spune că are dureri mari și că nu își mai poate simți o parte din cap.

După ce a fost atacată cu cruzime, vedeta a zăcut 4 ore într-o baltă de sânge. Ulterior, a ajuns la spital, unde a fost supusă unei operații pe creier care a durat nouă ore. Dana Roba a rămas cu secheșe inimaginabile, având dureri insuportabile.

„Cum mă simt după operația de cap și dacă mă mai doare capul. Răspunsul este că da, am dureri foarte mari atunci când plâng sau când mă necăjesc, începe să mă doară capul, pentru că mi se înfunda nasul. Nasul meu e deja înfundat și respir foarte puțin cu el, dar în acel moment în care plâng sau mă supăr începe să mă doară foarte tare. Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când stau pe partea stânga, nici când pun mâna”, a precizat Dana Roba pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Dana Roba şi-a arătat şi operaţia din spatele capului! „Când îmi pun mâna mă îngrozesc câte cusături am!” VIDEO

Vedeta susține că soțul ei, Daniel Balaciu avea discernământ când a comis oribila faptă. Potrivit ei, bărbatul a fost audiat de mai multe ori și este convinsă că acesta a premeditat totul, având în plan să îi ia viața.

„S-au făcut mai multe expertize. În cadrul expertizei telefonice procurorii au aflat detalii despre tot. El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului. A fost audiat de două ori de anchetatori acasă câte șase ore, apoi a fost audiat de trei ori la Parchet. I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură”, a mai precizat aceasta, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Noi dezvăluiri oribile după ce Dana Roba a fost bătută cu ciocanul: „Răpitorul era fostul soț, foarte violent”

Dana Roba nu mai poate munci

În aceste momente, make-up artista se simte neputincioasă deoarece nu mai poate munci, având ambele mâini în ghips, iar starea sa de sănătate fiind în continuare sensibilă.

„Plâng în fiecare zi că nu pot nici să muncesc. Eu iubesc să muncesc orice, nu mai spun de meseria mea. Machiez cu drag și spor și nu am refuzat niciodată pe nimeni. Nu voi preda până nu mă voi opera.

Eu nu pot să fac ceva, nu pot să mănânc singură, să beau apă, să deschid uși. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu trebuie să mă mai ducă cineva la baie. Eu după ce am ieșit din spital eram ajutată la orice, inclusiv să merg la baie.

Medicul meu, Costea Daniel, mi-a spus că sunt un pacient incredibil, că nu a întâlnit niciodată pe nimeni ca mine. Mă doare mâna dreaptă de nu mai pot, și piciorul”, a adăugat Dana Roba.