Noi dezvăluiri oribile după ce Dana Roba a fost bătută cu ciocanul: „Răpitorul era fostul soț, foarte violent”

Dana Roba primește susținere masivă din partea românilor. Femeile care au fost agresate și-au împărtășit experiențele traumatizante pe pagina victimei din Timișoara.

09 iul. 2023, 08:35
Noi dezvăluiri oribile după ce Dana Roba a fost bătută cu ciocanul: „Răpitorul era fostul soț, foarte violent”
Dana Roba, acuzată de fratele lui Daniel Balaciu că ar fi cea care a pornit conflictul

Continuă dezvăluirile femeilor abuzate, pe pagina Danei Roba. O urmăritoare a make-up artistului a povestit cum fostul partener i-a „confiscat” bebelușul.

„Eu am avut copilul răpit 10 luni, nu am știut nimic de el, abia am reușit să îl recuperez și aveam toate drepturile legale. Am fost sfătuită să merg într-o emisiune, dar pentru că știam în ce balamuc aș intra și scandal, pentru liniștea mea, am preferat să nu.

Oricum eram terminată, să fac și scandal la TV era prea mult. Și Dumnezeu a făcut în așa fel încât să îl găsesc și să câștig. După ce l-am luat, m-au întrebat dacă vreau să continui cu procesul.

Fostul soț a continuat să o abuzeze pe fosta parteneră de viață. Violența și diversele tactici de intimidare, practici obișnuite pentru bărbații cu grave tulburări de comportament

Asta însemna să îmi duc copilul pe la psihologi și am preferat să nu, pentru că liniștea mea și a copilului meu sunt mai importante decât răzbunarea. Dumnezeu a făcut și va face dreptate.Răpitorul era fostul soț care și el a fost un om foarte violent”

, este unul dintre mesajele primite de Dana Roba pe Facebook.

Pentru a putea depăși aceste momente dureroase și dificile make-up artistul le-a cerut ajutor celor din mediul online. Și-a deschis un cont pe numele său, unde oamenii pot dona bani pentru recuperarea pe care trebuie să o facă.

Citește și: 4.500 de cazuri lunare de violență domestică în România. Îndemnul psihologului criminalist Tudorel Butoi | EXCLUSIV