Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare despre întâlnirea cu călăul ei! Ce gest obsesiv a făcut Daniel Balaciu în sala de judecată

Dana Roba a fost pusă în situația de a sta față în față cu cel care i-a distrus viața și aproape a omorât-o în vara anului trecut. Ce a povestit make-up artista despre această întâlnire îngrozitoare.

07 mart. 2024, 12:52
Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare despre întâlnirea cu călăul ei! Ce gest obsesiv a făcut Daniel Balaciu în sala de judecată
Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare despre întâlnirea cu călăul ei! Ce gest obsesiv a făcut Daniel Balaciu în sala de judecată

În luna iunie a anului precedent, Dana Roba a trecut prin cea mai dificilă încercare din viața ei atunci când propriul soț a încercat să o omoare. Din fericire, a reușit să scape cu viață. De atunci, Daniel Balaciu se află în custodia autorităților, iar procesul său este în desfășurare. Recent, a avut loc un nou termen de judecată, iar Dana Roba s-a confruntat din nou cu agresorul ei. În timpul acestei întâlniri, make-up artista a fost surprinsă de gestul obsesiv al lui Balaciu adresat ei.

Citește și: Bia Khalifa aruncă în aer showbiz-ul cu afirmații incendiare despre divele din industrie: „Sunt un exemplu bun de urmat”

În cadrul acestui nou termen de judecată, martorii au fost audiați, iar asta i-a adus din nou în contact pe Daniel Balaciu și Dana Roba. În timpul întâlnirii lor în sala de judecată, Dana a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Se pare că fostul ei partener nu poate accepta că relația s-a terminat, lucru care l-a încurajat să repete un gest tulburător în fața ei.

Concret, Dana Roba a relatat că Balaciu nu înceta să îi fixeze privirea și să îi facă semne către verighetă, întrebând-o mereu unde este inelul ei. Această îndrăzneală l-a pus într-o lumină proastă în fața make-up artistei, dar aceasta a ripostat cu fermitate. Ea i-a arătat o imagine cu ea acoperită de sânge, ceea ce l-a făcut pe Balaciu să își coboare capul și să renunțe la gestul respectiv.

„Au fost audiați martorii, adică Lidia (n.r. sora Danei Roba) și cumnata mea. Acum aștept să înceapă și procesul de divorț. Mi-a spus avocatul că vor mai fi vreo trei înfățișări și va fi condamnat. Sper să se rezolve până în luna iunie cu el.

În sala de judecată îmi făcea semn spre verighetă, mă întreba unde e verigheta. Face pe nebunul. Dar atunci când am făcut captură cu mine plină de sânge, cum m-au găsit oamenii ăia în pat, și i-am mărit-o să i-o arăt… S-a schimbat la față, nu mă mai întreba de verighetă”, a declarat Dana Roba, potrivit fanatik.ro.
De asemenea, Dana Roba a mai mărturisit că a fost surprinsă de schimbarea pe care Daniel Balaciu a suferit-o de când se află în arest. Se pare că bărbatul s-a schimbat și pare că a îmbătrânit mult.

„El a îmbătrânit îngrozitor, zici că are 100 de ani. L-a schimbat pușcăria, e cărunt tot. Groaznic… Așteptă să îi dea condamnarea, atât. Interesant este că avocatul lui le-a pus întrebări martorilor despre câți bani fac eu acum, de ce am mașină nouă… Păi, mașina nu e pe numele meu, nu e a mea, e a surorii mele. Ea a cumpărat-o. Nu m-am atins de banii din donații, îi voi folosi pentru o operație în Turcia, să îmi refacă scalpul. Nu vreau să fiu din nou tunsă cheală, și eu și fetele mele am suferit prea mult după acel episod”, a mai spus Dana Roba.

Citește și: Gabriela Cristea, anunț surprinzător pentru fani: „Mă gândesc să plec în Spania”. Motivul pentru care este dezamăgită de România