Gabriela Cristea, anunț surprinzător pentru fani: „Mă gândesc să plec în Spania”. Motivul pentru care este dezamăgită de România

Gabriela Cristea, anunț surprinzător pentru fani. Soția lui Tavi Clonda are o familie fericită și o carieră de succes în domeniul televiziunii, însă are și o mare pasiune, pe care vrea să o dezvolte. Recent, a declarat că vrea să plece în Spania, pentru a face un curs de gătit.

07 mart. 2024, 12:14
Gabriela Cristea, anunț surprinzător pentru fani: „Mă gândesc să plec în Spania”. Motivul pentru care este dezamăgită de România
Gabriela Cristea, anunț surprinzător pentru fani

Gabriela Cristea, anunț surprinzător pentru fani. Se știe deja că prezentatoarea TV este pasionată de gătit, acasă face toate bunătățile pentru familia ei, de la mâncăruri tradiționale până la deserturi sofisticate.

Citește și: Gabriela Cristea acuză stări de rău. Prezentatoarea s-a destăinuit fanilor: „Este cel mai grav dintre toți anii. Îmi vine să las pe toată lumea baltă.”

Gabriela Cristea, anunț surprinzător pentru fani

Soția lui Tavi Clonda vrea să își fructifice pasiunea pentru gătit și s-a gândit să urmeze un curs de patiserie. Însă, în urma unei discuții pe care a avut-o cu o profesionistă din acest domeniu, și-a dat seama că trebuie să plece în străinătate pentru a face performanță.

Am avut o surpriză neplăcută. Am stat de vorbă cu o doamnă chef patiser, care a venit și cu care o să lucrăm împreună.(…) Surpriza a fost că i-am spus ‘Doamnă, m-aș duce și eu să fac un curs de patiserie, de gătit’.

Și ea mi-a zis, după ce a stat lângă mine, după ce a văzut cum gătesc: ‘Nu cred că ai mai putea să înveți ceva de la cursurile din România, doar dacă te duci pe afară, pentru că n-ai ce să mai înveți mai mult decât știi la momentul ăsta’.

Mi s-a părut neplăcut și negativ pentru că te aștepți să te duci la un curs și să înveți ceva.(…) Mă bate un gând să plec în Spania. Lângă Barcelona, la Sitges, este o academie și organizează cursuri de o lună de zile fix pe zona asta de patiserie.”, a mărturisit Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni TV.