Dana Roba, dezvăluiri teribile. Persoana căreia ea i-a spus că vrea să divorțeze l-a încurajat pe Daniel Balaciu să nu-i acorde divorțul: „Eu i-am spus ce am pe suflet, că nu vreau să mai stau cu soțul meu, iar el i-a zis să nu îmi dea divorțul. El i-a dat puterea să mă lovească”

Noi detalii despre agresiunea comisă de Daniel Balaciu asupra soției sale ies la iveală. Dana Roba a dezvăluit cine este persoana căreia ea îi spusese că vrea să divorțeze, apoi, aceeași persoană l-a încurajat pe soțul ei să nu-i acorde divorțul. "El i-a dat puterea asta!", este de părere Dana Roba.

10 iul. 2023, 17:52
Dana Roba, dezvăluiri teribile. Persoana căreia ea i-a spus că vrea să divorțeze l-a încurajat pe Daniel Balaciu să nu-i acorde divorțul: „Eu i-am spus ce am pe suflet, că nu vreau să mai stau cu soțul meu, iar el i-a zis să nu îmi dea divorțul. El i-a dat puterea să mă lovească”

Dana Roba a scăpat de moarte ca prin urechile acului. După ce make-up artistul a primit câteva ciocane în cap de la soțul care nu era de acord să divorțeze, medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. Totuși, fosta lui Guță și-a revenit miraculos, dar mai are nevoie de câteva intervenții chirurgicale la cap, respectiv la mâini. După externare, Dana Roba a venit cu o serie de dezvăluiri referitoare la relația tensionată pe care o avea de ceva vreme cu soțul ei.

Cu cine a vorbit soțul Danei Roba înainte de atacul violent asupra ei

Vedeta a povestit că i-a dezvăluit intenția ei de a divorța și p0astorului de la biserica pe care o frecventa. I-a povestit acestuia tot ce are pe suflet, ce viață de coșmar are cu soțul ei, că acesta o înjură și o blesteamă. Totul s-a petrecut cu o lună înainte să fie măcelărită de soțul ei. Pastorul, însă, l-a încurajat pe soțul ei să nu-i acorde divorțul. Astfel, Dana Roba crede că pastorul a fost cel care i-a dat lui Balaciu puterea de a acționa.

Citeste si Dana Roba duce o bătălie grea. Cu mâinile în ghips și traume de nedescris, plânge că nu mai poate munci: „Nu pot să mănânc singură, să beau apă, să deschid uși”

A fost duminica la biserică. Eu am luat fetița cea mare, după ce îi trecuse varicela și am zis că o scot din casă, că deja se săturase să stea în casă atâtea zile și am zis că mă duc cu cea mare. Bineînțeles că s-a dus și el la biserică, în prima banca la biserică. Eu cu o lună înainte mersesem la pastor că voiam să divorțez, i-am spus pastorului ce am pe suflet, nu voiam să mai rămân cu el, că mă înjura, mă blestema. Pastorul lui îi spunea: ‘Nu băga măi divorțul la nesimțita asta’. Eu îi spuneam: ‘Nu mai vreau să fiu cu tine’. De multe ori mi-a spus că vrea să îmi pună capăt zilelor (…) Pastorul i-a zis cu o zi înainte să nu îmi dea divorțul, pastorul i-a dat puterea asta!”, a explicat Dana Roba la Acces Direct.

Citeste si Dana Roba şi-a arătat şi operaţia din spatele capului! „Când îmi pun mâna mă îngrozesc câte cusături am!” VIDEO