Dana Roba este în stare gravă! Sora ei face apel la rugăciuni

Sora Danei Roba a transmis recent o veste îngrijorătoare despre lucrurile care se întâmplă cu faimoasa make-up artistă. Iată care este starea ei de sănătate.

10 iun. 2023, 20:06
Dana Roba este în stare gravă! Sora ei face apel la rugăciuni
Dana Roba este în stare gravă! Sora ei se roagă la Dumnezeu să îi salveze sora

Chiar în acest moment, Dana Roba se află încă internată în spital, iar sora ei, Lidia Roba, îi adresează încontinuu rugăciuni. Starea de sănătate a acesteia pare a fi extrem de gravă. Lidia a făcut un anunț în legătură cu starea surorii sale și oferă detalii noi despre ceea ce se întâmplă cu faimoasa make-up artistă în aceste momente dificile.

Dana Roba a fost agresată de partenerul său de viață, care a folosit un ciocan și a lovit-o în cap. De câteva zile, make-up artista se află într-o stare foarte gravă la spital, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția situației și starea ei de sănătate.

Citește și: Cine e Daniel Balaciu, bărbatul care a lovit-o cu toporul în cap pe Dana Roba. Arbitru de fotbal, investitor, antrenor și jucător în ligile inferioare

Aceeași informație este confirmată și de către sora Danei Roba. Într-o postare pe pagina sa personală de socializare, Lidia Roba anunță că faimoasa make-up artistă nu poate primi vizite în acest moment. De asemenea, ea face un apel către fanii surorii sale, cerându-le să respecte decizia familiei și a medicilor. Mai mult de atât, sora Danei Roba a exprimat recunoștința față de toți cei care sunt alături de familie în aceaste momente extrem de dificile

„Dana, în continuare nu poate primi vizite. Vă rugăm în continuare să respectați decizia medicilor și a familiei. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Apreciem enorm fiecare mesaj!”, este mesajul postat de Lidia Roba pe rețelele de socializare.

Pe parcursul internării make-up artistei în spital, soțul ei a fost prezentat în fața magistraților. Acum, bărbatul se află în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, dar există posibilitatea ca situația să se înrăutățească în privința sa.

Este important de menționat că, înainte de incidentul în care a lovit-o pe soția sa cu un ciocan în cap, cei doi se aflau în proces de divorț. Procesul era în desfășurare, însă se pare că bărbatul nu dorea ca Dana Roba să obțină custodia fetițelor. În ultima perioadă, Dana Roba a postat diverse mesaje pe contul personal de socializare. Prin aceste postări, ea a sugerat că nu mai era fericită în relația pe care o avea.

Citește și: Imagini greu de privit. Cum a fost găsită Dana Roba de medici, după ce a fost snopită în bătaie de către soțul ei cu un ciocan