Dana Roba își reia activitatea, după ce a scăpat de operația la mâini. Make-up artista e gata să se întoarcă în salonul de înfrumusețare: „Vreau să execut toate machiajele”

Dana Roba își reia activitatea de make-up artist și va onora toate programările primite înainite de a fi atacată cu ciocanul de soțul ei, Daniel Balaciu. Inițial, vedeta ar fi trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală la mâini.

19 iul. 2023, 08:38
Dana Roba își reia activitatea, după ce a scăpat de operația la mâini. Make-up artista e gata să se întoarcă în salonul de înfrumusețare: „Vreau să execut toate machiajele”
Dana Roba își reia activitatea

Într-un live pe rețelele sociale, Dana Roba a dezvăluit că nu va mai fi nevioe să treacă printr-o intervenție chirurgicală la mâini. Vedeta merge acum la terapie pentru recuperare și își poate mișca mai bine mâinile, dar mai are de parcurs un drum lung pentru a se recupera complet.

Make-up artista are în contiuare dureri intense, dar își dorește să își reia acitivitatea.

„Am început terapia la mâini, pentru că nu a mai trebuit să mai fac operația, pentru că m-a ținut prea mult cu mâinile în ghips și oasele s-au cusut, așa rupte, așa cum au fost. La fel și mâna dreaptă. Fac terapie pentru ele și atât pot să ridic mâna și atâta pot să închid.

Mă doare foarte tare, iar degetele îmi sunt afectate. Îmi sunt foarte afectate mâinile și sigur Dumnezeu va fi cu mine. Vreau să vă spun că doar Dumnezeu a fost lângă și sunt ferm convinsă că dacă nu era lângă mine, eu nu mai eram în viață”, a spus Dana Roba.

Citește și: Dana Roba le-a arătat fanilor mâinile ei, după ce și-a dat jos bandajele. Vedeta a început ședințele de kinetoterapie

Vedeta își va relua activitatea chiar la finalul acestei săptămâni, fiind convinsă că a venit momentul să se întoarcă în salonul de înfrumusețare.

„Vreau să vă spun că mi-au dat mesaje sutele de mesaje și trebuie să vă spun că așa cu mâna ruptă, pentru că așa stă mâna mea ruptă (…) și vreau să vă spun că toate fetele care au programare la mine în acest weekend, eu voi fi acolo să le machiez (…) Vreau să execut toate machiajele și să se bucure de prezența mea”, a mai spus make-up artista.

Citește și: Dana Roba, apel urgent către oamenii cu inimă mare. Vedeta este efectiv disperată

Dana Roba trece prin momente cumplite

Make-up artista are momente în care izbucnește în lacrimi din senin, dar depune eforturi să rămână puternică pentru fiicele sale.

„Nici mie nu îmi este ușor să mă văd fără păr în cap, cu mâinile bandajate, cu cicatrici pe față. Prietenele mele mă întreabă: „Dana, nu-ți vine să te sinucizi? Eu dacă eram ca tine, eram moartă demult”. Nu-mi vine (n.r să se sinucidă). Eu când îmi văd copiii, îmi vine puterea din cer.

Niciodată nu am plâns față de ele oricât de necăjită am fost. Nici înainte, nici acum nu plâng de față cu ele. Mă băgam în balcon, mă făceam că am treabă și plângeam. Fetițele stau cu bona, tot ea mă ajută să mă spăl că eu nu pot. Asta ar trebui să pățească Daniel cu mâinile. Să vadă și el cum este să nu te poți spăla, să te spele alții. Nu o să-l spele nimeni la pușcărie”, a declarat Dana Roba, pentru fanatik.ro.