Dana Roba le-a arătat fanilor mâinile ei, după ce și-a dat jos bandajele. Vedeta a început ședințele de kinetoterapie

Dana Roba a postat primele fotografii cu mâinile ei, fără bandaje, după ce a început ședințele de kinetoterapie. Vedeta trece prin dureri cumplite după ce a fost mutilată de soțul ei, Daniel Balaciu.

18 iul. 2023, 08:56
Dana Roba le-a arătat fanilor mâinile ei, după ce și-a dat jos bandajele. Vedeta a început ședințele de kinetoterapie
Dana Roba a început ședințele de kinetoterapie

Dana Roba le-a arătat fanilor  mâinile ei, fără bandaje, după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a bătut-o cu bestialitate cu un ciocan. Make-up artista a postat pe rețelele sociale imagini recente.

Citește și: Noi dezvăluiri cutremurătoare despre starea de sănătate a Danei Roba. ”Am dureri foarte mari”

În urmă cu numai câteva zile, Dana Roba a făcut prima vizită la kinetoterapeut și a început ședințele cu medicul. Pentru acest lucru a fost nevoită să își dea jos bandajele de laa mâini, pe care acum nu le mai are.

Vedeta se recuperează acum după atacul mosntruos și face sacrificii imense pentru a-și reveni în totalitate. Alături de postare, Dana Roba a scis și un mesaj, unde a menționat că a făcut pozele în urmă cu o oră. Make-up artista are încredere că Dumnezeu o va ajuta și este sigură că va trece peste toate rpoblemele pe care le are.

Citește și: Dana Roba, apel urgent către oamenii cu inimă mare. Vedeta este efectiv disperată

„Așa arată mâinile mele în prezent. Fotografiile sunt făcute acum o oră. Mă bazez doar pe Dumnezeu, știu că El mă va vindeca în totalitate”, a scris ea.

În urmă cu numai câteva zile, abia reușea să își miște degetele și trecea prin dureri greu de imaginat. Acum poate avea și mai bine grijă de fetițele ei, cărora le dedică majoritatea timpului pe care îl are.

Vedeta s-a filmat în timp ce îi împletea codițele fetiței sale, Chantal, bucuroasă că își poate folosi mâinile și să își reia ușor obiceiurile.