Dana Roba luptă pentru custodia fetițelor: „A fost un tată bun la copii cât a fost”. Se teme pentru viața ei și vrea să plece din țară

Dana Roba a trecut prin momente cumplite în urmă cu aproape un an, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu. Acum, make-up artista vrea să obțină custodia totală a fetițelor.

19 mart. 2024, 23:03
Dana Roba luptă pentru custodia fetițelor: „A fost un tată bun la copii cât a fost”. Se teme pentru viața ei și vrea să plece din țară
Dana Roba luptă în continuare pentru custodia fetițelor

Dana Roba a trecut printr-un episod cumplit, anul trecut, când viața ei atârna de un fir de ață. Make-up artista a fost atacată în toiul nopții cu un ciocan de propriul soț, medicii spunând la acea vreme că a reușit să supraviețuiască datorită unui miracol.

Bărbatul se află acum în spatele gratiilor, acolo unde așteaptă condamnarea definitivă. În același timp care loc și procesul de divorț și al custodiei pentru cele două fetițe, pe care Dana Roba se teme că le-ar putea pierde.

„El este arestat de atunci, abia de acum începe procesul de divorț unde va fi partajul și custodia copiilor, mă lupt foarte tare pentru custodia copiilor. Da, este un semn de întrebare, pentru că asta e România.

El a fost un tată bun la copii cât a fost. Acum eu îmi doresc foarte mult să o am, nu-mi doresc apartament, nimic, îmi doresc doar custodia totală, pentru că în următorii 5 ani îmi doresc să plec din țara asta, să-mi cumpăr o casă oriunde, pentru că eu mă gândesc la viața mea. El o să-și ispășească anii de pușcărie, după care o să vrea din nou să mă omoare, eu asta cred”, a declarat Dana Roba, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D.

Citește și: Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare despre întâlnirea cu călăul ei! Ce gest obsesiv a făcut Daniel Balaciu în sala de judecată

Dana Roba consideră că are și ea partea ei de vină, aceea că nu l-a trimis pe bărbat la muncă la timp, pentru a-și câștiga proprii bani și nu a trăi doar din munca ei.

„Plus că eu bag banii în casă, el ce lucrează? I-am zis să se angajeze să-mi dea pensie alimentară și mi-a zis că el să muncească o lună de zile pentru 3000 de lei, bani pe care eu îi fac în două zile? Așa mi-a zis. Asta nu e treaba mea, dacă tu nu știi să mă apreciezi.. Greșeala mea a fost că nu l-am trimis la lucru, e o lecție, n-am știut”, a continuat ea.

Citește și: Dana Roba, decizie radicală pentru fetițele sale. Ce se întâmplă cu cele mici, după ce tatăl a vrut să le ucidă mama

Make-up artista spune că luptă pentru a-și face dreptate și pentru a obține pentru fostul soț o condamnare pentru tentativă de omor cu premeditare, nu pentru tentativă simplă de omor, așa cum au stablit autoritățile.

„Eu nu l-am înșelat niciodată, nu m-a bănuit, pentru că eu eram toată ziua la muncă. Eu sunt toată ziua în șlapi de asistentă, o bluză lejeră și pantaloni de trening, eu eram aici 13 ore pe zi, când să-l înșel? Plus că religia mea nu mă lasă să fac asta. Pe Beni eu cred că Dumnezeu l-a trimis la spital. 

Nu mai vreau nicio relație cu ei, nici cu socrii, vreau ca judecătorii să-l judece corect, el e încadrat acum la tentativă de omor simplă, dar nu e simplă, eu dormeam”, mai spune Dana Roba.