Dana Roba, război total pe rețelele sociale, după ce o femeie i-a spus că e urâtă: „Și eu am fost superbă înainte cu o zi de macabrul organizat de fostul soț”

Dana Roba a transmis un mesaj acid pe rețelele sociale, după ce o femeie i-a scris pentru a-i spune că e urâtă. Care a fost reacția make-up artistei.

06 dec. 2023, 12:12
Dana Roba, război total pe rețelele sociale, după ce o femeie i-a spus că e urâtă: „Și eu am fost superbă înainte cu o zi de macabrul organizat de fostul soț”
Mesajul transmis de Dana Roba unei femei care i-a spus că e urâtă

În urmă cu câteva luni, Dana Roba trecea prin coșmarul vieții ei. Acum, make-up artista și-a refăcut viața alături de Beniamin, primul ei iubit. Vedeta nu mai arată cum arăta înainte de a fi mutilată de Daniel Balaciu, fostul ei soț, motiv pentru care este criticată de unii oameni din jurul său.

Pe conturile sale personale de socializare, Dana Roba le-a arătat fanilor ei ce mesaj a primit de la o femeie. Aceasta i-a spus că este urâtă, iar make-up artista a menționat că era foarte frumoasă înainte de a fi bătută cu bestialitate de fostul soț.

Citește și: Dana Roba, mesaj cutremurător primit de la fosta soacră: „Nu te-a omorât, te-a iubit, de aia ți-a dat cu ciocanul în cap”

Vedeta a ținut să-i trasnmită un mesaj internautului și a spus că este neimportantă frumusețea pentru ea, deoarece este trecătoare, iar toate se pot schimba de la o zi la alta.

„Și eu am fost superbă înainte cu o zi de macabrul organizat de fostul soț… Mulțumesc lui Dumnezeu că ești mai frumoasă decât mine și că nu ai trecut prin ce am trecut eu. pentru mine frumusețea nu are o valoare. Viața mea e mai importantă decât frumusețea.

Faptul că Dumnezeu m-a lăsat în viață pentru copiii mei, asta spune totul despre mine și despre iubirea lui Dumnezeu față de mine. Aș vrea să te iubească Dumnezeu și pe tine la fel ca și pe mine. Nu uita că azi ești bine, mâine niște analize greșite îți pot schimba frumusețea în coșmar”, i-a scris vedeta.

Dana Roba, criticată dur pentru că și-a machiat fetițele

Recent, Dana Roba a fost criticată după ce și-a machiat și coafat fetițele. Nazila Saki, medic dermatolog, a explicat de ce machiatul și coafatul nu sunt indicate copiilor. Ea a spus că din cauza acestui obicei pot apărea dermatite sau alergii, asta în cazul în care substațele toxice sunt inhalate.

Citește și: Dana Roba, criticată aspru după ce și-a machiat și coafat fetițele. Cât de devastator poate fi acest obicei pentru copii

„Orice contact cu anumite substanțe care sunt toxice, cu anumite substanțe care sunt chimice, toxice, penetrează pielea (…) Asta este atunci când copii sunt expuși foarte des la acest lucru și sunt în contact cu produsele. Copiii au o piele sensibilă și mai ales la vârste mai mici sunt foarte predispuse la alergii pe căi respiratorii, pentru că toate substanțele care sunt folosite pe pielea capului sau la păr se pot să fi și inhalat și pot fi afectate și pulmonar”, a explicat medicul dermatolog Nazila Saki, la Antena Stars.