Dana Roba, terorizată în mod constant de fostul soț. Ce pretenții are abuzatorul ei de la ea: „El a înnebunit!”

Dana Roba nu reușește să scape de fostul soț, cel care a mutilat-o și a băgat-o în spital. Ce îi face bărbatul în fiecare zi, cu toate că se află în spatle gratiilor.

02 aug. 2023, 20:04
Dana Roba, terorizată în mod constant de fostul soț. Ce pretenții are abuzatorul ei de la ea: „El a înnebunit!”
Dana Roba, terorizată în mod constant de fostul soț. Ce pretenții are abuzatorul ei de la ea: „El a înnebunit!”

Cu două luni în urmă, Dana Roba a ajuns în comă la spital după ce bărbatul care îi jurase iubire veșnică a bătut-o crunt. Daniel Balaciu a mutilat-o, lovind-o de 8 ori cu ciocanul în cap. După ce a desfigurat-o bărbatul a lăsat-o să agonizeze într-o baltă de sânge. Medicii care au preluat-o în secția de urgență nu i-au dat prea multe șanse, însă un miracol a salvat-o, iar acum aceasta este în viață și încearcă să se recupereze. Călăul ei totuși nu vrea să renunțe și o hărțuiește în mod constant pe make-up artistă, cu toate că este în spatele gratiilor.

Citește și: Bărbatul misterios apărut în viața Danei Roba, după despărțirea de soțul agresor: „E un băiat extraordinar și e alături de mine. Am dreptul la viață, corect?”

Dana Roba încearcă să ducă o viață obișnuită și să revină la obiceiurile pe care le avea înainte de a fi mutilată cu brutalitate de soțul ei. Make-up artista a fost surprinsă de curând în trafic, la volanul mașinii ei. Imaginile au fost postate chiar de către sora sa, pe rețelele de socializare. Aproape două luni s-au scurs de la ziua care i-a schimbat viața Danei Roba pe veci.

Dana Roba, hărțuită de fostul soț

Însă, Daniel Balciu reușește să o terorizeze chiar și din spatele gratiilor, acolo unde se află de când a comis oribila faptă. Concret, Dana Roba a mărturisit, de curând, că în fiecare miercuri este sunată, cu numără ascuns, de către bărbat. Daniel Balaciu o apelează de câte 15 ori pe zi, iar în cazul în care make-up artista răspunde, el nu scoate niciun sunet și doar respiră puternic în telefon. Apelurile acestuia nu se îndreaptă doar către cea care i-a fost parteneră, ci și către soția fratelui Danei Roba, căreia i-a spus că își dorește o împăcare cu make-up artista.

„Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns. Pe soția fratelui meu a sunat-o și pe ea cu număr necunoscut, i-a zis la telefon să mă întorc în brațele lui. Eu i-am răspuns, la început, la telefon. La mine nu spune nimic, doar respiră și atât. Sunt sunată în fiecare miercuri cu număr ascuns de 14/15 ori. Totul se întâmplă de când a intrat el în pușcărie. Eu cred că el a înnebunit puțin și a realizat ce mi-a făcut”, a declarat Dana Roba, potrivit click.ro.

Deși nu vrea să mai audă nimic de cel care aproape a omorât-o, Dana Roba o să fie nevoită ca în curând să stea față în față cu el. Make-up artista a mărturisit că o să aibă loc o întâlnire între ea și Daniel Balaciu, dar cei doi nu o să fie singur, ci alături de avocații lor. Pentru clipa decisivă, Dana Roba se pregătește emoțional, însă spune că nu își dorește să dea ochii cu cel care a mutilat-o. Aceasta a decis ca în momentul întâlnirii să stea cu spatele la Daniel Balaciu.

„O să urmeze în perioada următoare o înfățișare cu Daniel, dar nu o să fim doar noi doi, ci o să fie și avocatul lui și al meu. Totul o să fie în cabinetul procurorului. Atunci când o să se întâmple asta, nu vreau să mă uit la el, ci vreau să mă întorc cu spatele să vorbim. Nu îmi doresc să îl privesc în ochi”, a mai spus Dana Roba.

Citește și: Câți bani câștigă Dana Roba de când ce s-a întors la salon. Clientele o ocolesc pe make-up artistă după ce a fost mutilată de soț: „Au plecat pentru că sunt urâtă”