Dana Roba, un nou mesaj controversat în plin scandal cu Daniel Balaciu: „Îmi voi purta cicatricile, cum a purtat Isus Cristos semnele cuielor pe trupul Lui”

Anunțul făcut de Dana Roba, în plin scandal cu Daniel Balaciu, fostul soț care a bătut-o cu bestialitate, lovind-o cu ciocanul în cap.

18 oct. 2023, 20:27
Dana Roba, un nou mesaj controversat în plin scandal cu Daniel Balaciu: „Îmi voi purta cicatricile, cum a purtat Isus Cristos semnele cuielor pe trupul Lui”
Dana Roba a transmis un nou mesaj controversat

Dana Roba a făcut un nou anunț, după ce Daniel Balaciu, fostul soț, a lovit-o cu ciocanul în cap, la începutul lunii iunie, lăsând-o într-o baltă de sânge. Make-up artista încearcă acum să se recupereze și poartă un proces dificil cu bărbatul.

Aceasta a vorbit despre cicatricile care i-au rămas în urma loviturilor. Dana Roba spune că nu se sfiește să se afișeze cu ele, asociindu-le cu urmele cuielor cu care a fost răstignit Iisus pe cruce.

Citește și: Anamaria Prodan, alături de Dana Roba: „Viața te pune în genunchi doar ca să te facă mai puternică”

Vedeta alege să-și amintească de fiecare dată când se uită în oglindă faptul că Dumnezeu i-a mai dat o șansă la viață, când nimeni nu credea că va mai supraviețui.

„Îmi voi purta cicatricile, cum a purtat Isus Cristos semnele cuielor pe trupul Lui. Cicatricile mele îmi spun o poveste….îmi amintesc in fiecare zi ca am supraviețuit și ca am un Dumnezeu viu care mi-a dat viața.

Atunci când oamenii au spus: șansele de supraviețuire pentru Dana Roba, sunt 0% , Dumnezeu a venit și a scris un 10, înaintea acelui zerou. Dumnezeu a poruncit ca eu sa trăiesc 100% , și nelăsând planul unui criminal sa se ducă la împlinire.

A (Dumnezeu-n.r) ascultat rugăciunile voastre, si lacrimile fetițelor mele, care plângeau zilnic de dorul mamei lor. Il iubesc mult pe Benutu (actualul partener de viață-n.r)”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Dana Roba are un nou iubit

La scurt timp după ce a revenit acasă de la spital, Dana Roba s-a afișat pe rețelele sociale cu un nou bărbat. Despre el a spus inițial că-i este doar un bun prieten care o ajută în momentul dificil în care se află.

Citește și: Dana Roba, convinsă că a fost salvată de divinitate: „Sunt în viață datorită faptului că slujesc Dumnezeului celui viu”

În cele din urmă, vedeta a recunoscut că este împreună cu bărbatul din postări, pe numele său Beniamin. Cei doi se cunoșteau de 14 ani, iar vara aceasta au hotărât să formeze un cuplu.

„Îl știam de dinainte, normal. Nu eram apropiați. El a fost însurat până acum doi ani. Acum doi ani a divorțat, e și singur de doi ani. Dar noi nu ne-am văzut de 14 ani încoace, niciodată. Noi, prima dată ne-am văzut, după 14 ani, la spital. Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul.

Dar nu mă interesează ce știe Daniel, mă interesează ce știe Dumnezeu. Eu nu am vrut să ajungem aici și, cu siguranță, nu ar fi existat chestia asta dacă el nu m-ar fi bătut așa. Noi, dacă am fi divorțat pe cale amiabilă, și el rămânea în casă aveam toate șansele să ne împăcăm.

Dar bătaia pe care mi-a dat-o m-a convins că el merită să stea la pușcărie și eu merit să  îmi refac viața. Momentan suntem în stadiu de a ne cunoaște, vedem cu măritișul. Dacă va fi, se va întâmpla. Oricum, la noi, la pocăiți, nu ai voie să stai în curvie. Dacă se leagă relația, ne căsătorim. Dar procesul meu de divorț este pe rol, în septembrie începe”, a declarat Dana Roba pentru fanatik.ro.