Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Cannes. „E un vis ce trăiesc!”

Dana Rogoz a apărut pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes. A fost o experiență unică de care actrița s-a bucurat din plin.

22 mai 2023, 17:55
Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Cannes. „E un vis ce trăiesc!”

Dana Rogoz a fost invitată la Festivalul de Film de la Cannes. Actrița a purtat o rochie lungă și elegantă, de culoare roșie, cu care a atras toate privirile.

„O imensă bucurie să fiu invitata la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului „Firebrand”, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce trăiesc!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele sociale.

Citește și Dana Rogoz, despre fetița ei de doar doi ani și jumătate, Lia: „Mă doare. Sunt geloasă!”

Dana Rogoz are parte de o viață ca în filme, fiind împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Actrița are parte de o relație la care majoritatea femeilor visează. Cu toate că avea o vârsta extrem de fragedă atunci când s-a cunoscut cu Radu, vedeta a povestit că în toți acești ani au crescut împreună, s-au modelat unul pe altul, iar acum nu ar mai putea să trăiască fără a se afla în compania lui.

„Râdem la aceleași glume, alegem fix aceeași canapea dintr-un catalog cu sute de obiecte, ne topim amândoi când ne îmbrățișează copiii și continuăm, chiar și după mai bine de 18 ani de relație, să ne facem planuri împreună, să visăm la un alt film al nostru sau la o călătorie cu rulota la capătul lumii. El e!”, a mărturisit Dana Rogoz despre soțul său, în cadrul unei postări pe Instagram.

Povestea de dragoste a Danei Rogoz pare desprinsă din scenariul unui film romantic. Cum majoritatea ne dorim o astfel de relație, întrebarea firească este: „Care este rețeta?”. Ei bine, Dana Rogoz a dezvăluit că, în cazul relației lor, cea mai importantă a fost și este încrederea. Numai prin încredere au putut să construiască o relație armonioasă și să țină scânteia aprinsă.

„E un flux de încredere neîntrerupt. Da, deja mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Cred că ne-am schimbat mult, amândoi. Probabil eu mai mult decât el. Dar ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt. Am crescut o relație împreună, am adus-o la majorat. Dar dacă mă gândesc la felul în care m-am transformat eu în acești ultimi 18 ani, la lucrurile pe care le-am dobândit în această perioadă și care m-au format în Dana-adultul de azi, ei bine cele mai bune astfel de lucruri lui i se datorează, de la el sunt, alături de el le-am câștigat, el mi le-a insuflat”, a declarat Dana Rogoz pentru Ok Magazine!