Dana Rogoz, despre fetița ei de doar doi ani și jumătate, Lia: „Mă doare. Sunt geloasă!”

Dana Rogoz și Radu Dragomir au împreună doi copii, pe Vlad, băiatul cel mare, și pe Lia, de doar doi ani și jumătate.

09 ian. 2023, 16:59

Într-o postare pe Facebook, Dana Rogoz a povestit cum Lia, fetița ei de doi ani și jumătate, este acum mult mai atașată de tatăl ei decât de ea. O perioadă micuța a mers la grădiniță, iar acum este numai în grija părinților, care merg și la muncă.

„Trebuie să vă mărturisesc. Lia trece prin etapa în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu.

Și mă doare, jur. A început să dea primele semne acum vreun an, imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu. La momentul acela mă bucurăm că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără să mai fie dependență de mine. Apoi a început să ne amuze, căci de fiecare dată când eu îi cântăm ceva, mă oprea brusc și îi cerea lui Radu să continue.

Nu știu dacă mă înțelegeți, dar chiar mă străduiam să îi fiu simpatică, dansând și cântând în fața ei, apelând la toate “trucurile” de Abramburica :))) Nimic. Un simplu lălăit de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admirație… Buuun, amuzant în prima faza.

Citește și: Dana Rogoz trece prin momente grele. Mesajul postat pe Internet: „Am tot amânat să mă gândesc la acest moment”

Dar acum, la 2 ani jumate, eu pot să o adorm doar dacă nu e Radu acasă, altfel cere să vină și el sau să rămână doar ei doi. A ajuns până în punctul în care dacă se împiedică și cade pe stradă, iar eu sar repede și o ridic, ea să se arunce din nou, strigând: “Nuuuu, mama, tata mă ridică!”, a povestit Dana Rogoz.

Dana Rogoz cere sfatul altor mame

„Sigur că mă îmbrățișează și mă pupă și îmi spune că mă iubește și că avem în continuare momentele noastre de drăgălit. Dar când e vorba de ales la cine să stea în brațe sau cine să o îmbrace, clar “tată”. Și, repet, mă doare. Sunt geloasă! Nu-i spun nimic, evident, dar îmi trec prin minte numai replici de genul “te-am purtat în burticaaa!!!”, “ai stat la sânul MEU!”… :)))Drept urmare, va întreb pe voi, părinți de fete: etapă asta a lor de atasare/dependență de tati cum se gestionează corect? Că nu vreau să o forțez în niciun fel, evident, dar în același timp simt că și Radu are uneori nevoie disperată de ajutorul meu, pe care ea îl refuză categoric în episoadele de rebeliune specifice toddlerilor. Ce să fac? Îl trimit pe Radu în vacanță o perioada?”, 

a mai scris actrița pe Facebook.

Citește și: Dana Rogoz, atacată pe rețelele de socializare: ”Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “moșulică” al tău”. Cum a reacționat aceasta

Fanii au sărit în ajutorul acesteia, spunând că și ei au trecut prin situații asemănătoare.

„Bună, Dana!! E trecatoare perioada asta de iubire “nebuna” pentru tătici!!Numai ca durează ceva🙃…la noi ,cam până pe la 9 ani.Apoi fetițele devin domnișoare și preferă mai mult compania,atingerea si discuțiile cu mami. Cel puțin asa a fost in cazul nostru. Recunosc,si eu am fost un timp ” geloasă”,dar m.am obișnuit ☺Răbdare, deci!!😘 (…)”, a spus o mămică.

„Știu exact cum te simți deoarece am trecut și noi prin etapa asta. Știi la ce concluzie am ajuns? Ca asa bine este..când era toată după tati, puteam sa ma bucur de mine, de un film bun, de ceva relax. A durat etapa pana pe la 4 ani. Acum iarăși suferim de anxietatea de separare de mami (5 ani ) (…)”, a povestit o altă persoană.

„Nu ai cum sa o gestionezi. A mea era la fel. Tăticu ma duce, el trebuia sa câștige în fata ei, și acum tot el este mai important decât tot și e de vârstă cu tine. Asa ca trebuie sa te obișnuiești cu asa cum vrea ea”, a spus un alt fan.