Dana Rogoz locuiește într-o casă de poveste împreună cu familia. Cum arată locuința actriței FOTO + VIDEO

Dana Rogoz a făcut schimbări majore acasă, odată cu venirea pe lumea e fetiței ei, Lia. Actrița și soțul ei eu reamenajat locuința pentru a fi un loc mai potrivit și relaxant pentru copiii lor.

26 nov. 2021, 18:58

Dana Rogoz a făcut schimbări majore acasă, înaintea nașterii Liei

Casa Danei Rogoz, situată în centrul Capitalei, are o poveste de mai bine de un secol. I-a luat mult timp să găsească acest loc special pentru ea pe care să-l poată numi, cu adevărat, „acasă”.

„A fost o casă de dinainte de 1900 pe care noi am restaurat-o, am consolidat-o, deci a fost un mare șantier. Țin minte că nu exista tavan, aici a fost pus un planșeu de beton și, la un moment dat, ningea în acest spațiu”, a povestit Dana.

Întrebată care e primul lucru la care se uită atunci când intră într-o casă, Dana Rogoz a mărturisit: „Dacă au bibliotecă pentru că mi se pare că multă lume, în perioada aceasta, a început să renunțe la bibliotecă. Nu înseamnă că nu mai citesc oamenii, dar pur și simplu au cărți în format digital și cred că se schimbă lucrul acesta. Dar noi am ținut foarte mult să avem o bibliotecă”.

Dana Rogoz a spus că locuința în care stă alături de familie nu are multe camere, ci doar trei, plus mansarda care e un open space. „Ar fi dormitorul nostru, care este și al Liei, camera lui Vlad și o altă cameră a lui Barbu, fratele mai mare al lui Vlad și al Liei.

„Și eu și Radu suntem pasionați de design interior și am luat împreună deciziile. De exemplu, acest dulap a fost creat de noi din uși vechi pe care le-am recuperat nu numai din casă, ci și din cartier”, a spus Dana. Una dintre ușile respectivului dulap duce către o baie uriașă.

Ce remarcă prima dată invitații care o vizitează pe Dana Rogoz?

„Mansarda. Pentru că e un spațiu special pentru invitați. Și, mai nou, camera lui Vlad e o atracție. E destul de recent renovată în această formulă. Practic, când eram însărcinată, în pandemie, atunci am pus la punct ultimele detalii”.

https://www.youtube.com/watch?v=OJZ9j3NWyUA&ab_channel=Storia.ro