Dana Rogoz, mesaj emoţionant înainte de a părăsi România. „Doamne, ce a mai plâns!”

Dana Rogoz și fiica ei au părăsit România, pentru a merge în Slovacia, acolo unde actrița filmează pentru un lungmetraj. Soțul și băiețelul vedetei au rămas în Bucureşti.

27 apr. 2021, 18:10
Dana Rogoz, mesaj emoţionant înainte de a părăsi România. „Doamne, ce a mai plâns!”

Dana Rogoz, mesaj emoţionant înainte de a părăsi România. Dana Rogoz și fiica ei au părăsit România, pentru a merge în Slovacia, acolo unde actrița filmează pentru un lungmetraj. Soțul și băiețelul vedetei au rămas în Bucureşti.

Dana Rogoz, mesaj emoţionant înainte de a părăsi România

„Gata, ne suim în avion! Doamne, ce a mai plâns Vlad la despărțire, m-a rupt! Chiar dacă știe că de dată asta vom fi plecate pentru filmări în Slovacia doar pentru câteva zile. „Deja mi-e dor de tine” mi-a zis fix când am intrat în aeroport și l-am înțeles perfect. Lia, în schimb, mă privește nevinovată acum, proaspăt trezită din somn, cu bateriile încărcate pentru zbor”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz s-a întors cu un mare regret din vacanţă. „Ne-am despărţit!”

„Azi zbor din nou cu Lia spre Slovacia, pentru încheierea filmărilor pentru lungmetrajul început anul trecut, în decembrie, și pentru care am filmat inclusiv în ianuarie – februarie anul acesta. Am fost plecate mai mult de o lună de zile amândouă și iată că ne întoarcem cu forțe proaspete. Chiar acum fac bagajul și sper să nu uit nimic important. Să ne țineți pumnii! Fotografia e din Bratislava, dintr-o pauză de filmare”, a mai scris vedeta, chiar înainte de a pleca din România.