Dana Rogoz, MESAJ EMOŢIONANT după moartea tatălui său

La aproximativ două luni de la cel mai fericit eveniment din viaţa ei, Dana Rogoz a avut parte şi de o durere cumplită, cauzată de pierderea tatălui său. Tânăra mămică le este recunoascatoare celor care i-au fost alături în clipele grele.

19 mai 2014, 11:38
Dana Rogoz, MESAJ EMOŢIONANT după moartea tatălui său

Dana Rogoz a avut parte de cea mai grea lovitura din viata ei, atunci cand a aflat ca i-a murit tatal, scrie cancan.ro. Vestea a venit ca un trasnet, mai ales ca actriţa trecea prin cea mai frumoasa experienta, aceea de mamica.

Citeşte şi Dana Rogoz, devastată de durere la înmormântarea tatălui. Ce mesaj impresionant i-a scris acestuia pe coroană

Probabil ca bebelusul ei a fost si cel care a ajutat-o sa se remonteze dupa pierderea suferita, asa ca la o saptamana de la tragicul eveniment, Dana e gata sa isi reia activitatile normale.

Citeşte şi Poza de MII de LIKE-uri cu bebeluşul Danei Rogoz: „Doamne, ce minune”

„Multumesc pentru mesajele si gandurile voastre bune din aceasta perioada extrem de grea din viata mea. Gata, de azi imi reiau activitatea pe blog!”, le-a transmis vedeta admiratorilor care nu au ezitat sa ii fie alaturi cu incurajari si mesaje prin care i-au aratat ca ii inteleg suferinta.