Dana Rogoz pleacă din România cu fiica sa, Lia. ”O iau pas cu pas. E mai bine așa”

Fetița Danei Rogoz a avut prima apariția la televizor, fiind prezentă alături de actriță în emisiunea lui Cătălin Măruță. Lia are opt luni și este o fetiță plină de energie.

17 ian. 2021, 13:46
Dana Rogoz pleacă din România cu fiica sa, Lia. ”O iau pas cu pas. E mai bine așa”

Dana Rogoz pleacă din România cu fiica sa pentru a termina filmările unui lungmetraj. Totul se va întâmplă în Slovacia și va dura o lună de zile. Această aventură nu este prima pentru cele două, fiind plecate înainte de Crăciun timp de o săptămână tot în Slovacia. În timpul filmărilor Lia era îngrijită de o persoană din staff.

Citește și: Micul Hercule îşi vinde lucrurile la licitaţie. Gest disperat al lui Giuliano Stroe, băiatul intrat în Cartea Recordurilor

Dana Rogoz pleacă din România cu fiica sa, Lia, timp de o lună de zile, în Slovacia pentru a filma un lungmetraj. Este cea mai lungă perioadă în care actrița va sta departe de soțul și primul copil, Vlad.

”Luni mă întorc, împreună cu Lia, în Slovacia, pentru continuarea filmărilor pentru lungmetraj. De data aceasta vom sta o luna departe de băieți și când stau și mă gândesc, proiectez, fac scenarii, realizez că nu va fi ușor. Dar o iau pas cu pas. Pe timpul filmărilor, adică efectiv cât sunt la cadru, o persoana din echipa filmului va sta cu Lia, aproape de mine. Exact așa s-a întâmplat și la filmările dinainte de Crăciun, când ea era lângă mine, într-o rulota, ca să o pot alăpta și să îi pot fi aproape la nevoie. Practic, după fiecare dublă trasă, eu fugeam spre rulota, la Lia mea” , a declarat Dana Rogoz.

”Iar în restul timpului, am fost doar noi două, cu pregătit mesele ei în camera hotelului, cu trezirile din noapte, cu tot. Dar cu astea sunt deja obișnuită. Nu sunt în schimb obișnuită să stau departe de Vlad atât de mult timp. Inițial plănuisem să vina și băieții cu noi, să fim în echipă completă, dar din cauza condițiilor actuale, e mai sigur pentru ei să rămână acasă” , a mai povestit aceasta.