Micul Hercule îşi vinde lucrurile la licitaţie. Gest disperat al lui Giuliano Stroe, băiatul intrat în Cartea Recordurilor

Tatăl lui Giuliano Stroe, băiatul cunoscut în trecut sub numele de "Micul Hercule", a postat un mesaj pe contul său de socializare, în care își anunță fanii ca vinde obiecte imporante din cariera băiatului.

16 ian. 2021, 21:23
Micul Hercule îşi vinde lucrurile la licitaţie. Gest disperat al lui Giuliano Stroe, băiatul intrat în Cartea Recordurilor

Micul Hercule a reușit, în anul 2009, să intre în celebra Carte a Recordurilor, la vârsta de doar patru ani, primind titlul de „cel mai puternic copil din lume”. Deși au existat numeroase critici cu privire la antrenamentele dificile la care erau supuși cei doi băieți, tatăl nu a renunțat la visul de a-și vedea băieții campioni.

Astăzi, Giuliano Stroe are 16 ani și participă la numeroase competiții sportive. El are mai bine de 3,3 milioane de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Facebook şi, de asemenea, tânărul are un canal de Youtube unde jumătate de milion de persoane îi urmăresc clipurile video. De cele mai multe ori, acesta se filmează în timpul antrenamentelor.

Citeşte şi Dramă în familia „Micului Hercule”. „Giuliano a rămas la spital, i-au făcut un computer tomogfraf!”

Recent, Iulian Stroe, tatăl lui Giuliano – Micul Hercule, a postat pe pagina de Facebook a fiului său un anunț potrivit căruia își vinde câteva obiecte personale la licitație. Este vorba despre mingea și despre pantofii de antrenament pe care i-a folosit pe când avea doar 4 ani și a intrat în Cartea Recordurilor. Licitația este deschisă până pe 28 februarie și prețul de pornire este de 500 de euro pentru fiecare dintre cele două obiecte menționate.