Dana Rogoz, prima plimbare cu bebeluşul. Iată FOTOGRAFIA de 15.000 de like-uri

Dana Rogoz a postat pe blog şi pe Facebook mai multe fotografii de la prima plimbare cu bebeluşul său. Una dintre poze a strâns peste 15.000 de like-uri în timp record.

13 mart. 2014, 21:04

Dana Rogoz a scris pe blogul său că a fost cu bebeluşul la control la neonatolog şi a primit acceptul pentru a ieşi la plimbare cu micuţul. Astfel, proaspăta mămică a postat mai multe fotografii cu băieţelul ei în căruţ pe blog şi pe Facebook. 

Am fost cu Vlad la neonatolog la control si ne-a dat ok-ul pentru plimbari. Am fost super fericita cand am auzit asta. Momentan durata lor este de 10 minute. Ieri am ajuns fix pana la coltul strazii, iar azi am petrecut cele 10 minute in curte. La prima plimbare din vietile noastre eu am zambit continuu (dupa cum se vede si in poze), iar el a dormit continuu. Totul e Perfect!„, a scris Dana Rogoz pe blogul său.

Una dintre fotografii a fost postată şi pe reţeaua de socializare Facebook. Poza a strâns peste 15.000 de like-uri în timp record.

Citeşte şi Laura Cosoi este în al nouălea cer. „Azi l-am cunoscut, iar întâlnirea a fost emoţionantă!”

De asemenea, nici comentariile fanilor nu au întârziat să apară: „Te ador pentru pofta de viaţă pe care o ai”, „Frumoasă mamică, dar bebeluşul o eclipsează!!!”, „Eu zic că minunea ta de copil a adus primăvara”, „Tot Abramburica rămâi pentru noi..să fie sănătos băieţelul. Sincer, nu te vedeam mamă de fetiţă..stilul tău e să fii mămică de băieţel”, „Eşti o mămică tare frumoasă..mereu cu zâmbetul pe buze..şi cu poftă de viaţă..sănătate!”.

VEZI şi Poza de MII de LIKE-uri cu bebeluşul Danei Rogoz: „Doamne, ce minune”