Laura Cosoi este în al nouălea cer. „Azi l-am cunoscut, iar întâlnirea a fost emoţionantă!”

Bună prietenă cu Dana Rogoz, Laura Cosoi a mers, de îndată ce a putut, să îl cunoscă personal pe micuţul Vlad, primul copil al Danei şi al regizorului Radu Dragomir. Imaginea în care apare alături de bebe face senzaţie pe internet.

04 mart. 2014, 11:04

Dana Rogoz a nascut, sambata seara, un baietel care a primit nota 10, potrivit enational.ro. Micutul s-a grabit sa vina pe lume cu cateva zile inainte de data stabilita pentru cezariana, avand o greutate de 2,940 kilograme si 48 de centimetri, si va fi botezat Vlad Luca. Copilul a fost asteptat cu drag nu doar de parintii lui ci si de prietenii acestora, care nu au ezitat sa vina sa il vada, inca inainte de a pleca acasa.

Citeşte şi Primele imagini cu băieţelul Danei Rogoz

Nasii de botez ai lui Vlad vor fi Adela Popescu si Radu Valcan, insa nerabdatoare sa in cunoasca pe micutul Danei Rogoz a fost si  Laura Cosoi care, insotita de Adela, a stat, luni, alaturi de mamica, la spital. Cele trei si-au facut si o poza impreuna, in rezerva Danei, alaturi de micutul Vlad Luca si au postat imaginea pe Facebook. „Azi l-am cunoscut pe micutul Vlad, iar intalnirea a fost atat de emotionanta…”, a scris Laura Cosoi, pe contul ei. Imaginea cu pricina a strans rapid peste 67.000 de like-uri, si mii de comentarii.

Citeşte şi Dana Rogoz, incredibil de sexy în luna a opta. Vezi cum arată într-o rochie mulată