Dana Rogoz și copiii ei, infectați cu Covid. Care e starea lor de sănătate

Dana Rogoz și copiii ei au fost infectați cu Covid. Acum sunt nevoiți să stea în izolare și se întâmplă acest lucru chiar de ziua soțului actriței.

17 feb. 2022, 17:01
Dana Rogoz și copiii ei, infectați cu Covid. Care e starea lor de sănătate

Dana Rogoz și-a aunțat fanii că e pozitivă și le-a mărturisit cum se simte.

„Salutări din izolare! Aseară târziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad și cu mine suntem pozitivi, Radu e (încă) negativ. Pare că de data asta nu am mai scapat. Lia e singura cu simptome clare de covid. Vlad nu are nimic momentan”, a scris Dana Rogoz.

Fetița Danei, Lia, are simptome evidente. „Eu, sincer, de marti seara de când Lia a început să aibă febra mare, am intrat în modul alertă și nu am mai fost foarte atentă la cum mă simt. Simt o amețeala, o oboseală și cam atat.

Dar acum mai am o mica problemă: azi e ziua lui Radu, asa că trebuie să mă organizez cu o comandă de tort și lumânări livrate la poartă. Pe curând”, a adăugat actrița.

Momente cumplite pentru Dana Rogoz. Vedeta a ajuns de urgență la spital cu fetița ei

Infectarea cu Covid vine la scurt timp după o altă problemă de sănătate. Dana Rogoz a trecut prin clipe de groază după ce fiica sa, Lia, s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind nevoită să o ducă de urgență la spital.

Dana Rogoz le-a mărturisit fanilor săi virtuali că a mers cu fetița ei, Lia, la spital în urma unei căzături puternice, din cauza căreia a acuzat probleme la mâna dreaptă. Dim fericire, medicii nu au fost nevoiți să-i puna ghips micuţei!

33/365 Lia mea e putin suparata acum, caci a cazut si s-a lovit la mana dreapta. Dar tocmai ce am iesit de la spital si vestea buna e ca nu necesita ghips, nu e nimic grav, ci trebuie doar sa avem grija sa isi revina incet – incet. Azi isi manca supa cu mana stanga si iti tinea paharul cu dintii, ca sa nu isi foloseasca dreapta. Si-o proteja, micuta. Of”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.