Momente cumplite pentru Dana Rogoz. Vedeta a ajuns de urgență la spital cu fetița ei!

Dana Rogoz a trecut prin clipe de groază după ce fiica sa, Lia, s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind nevoită să o ducă de urgență la spital.

03 feb. 2022, 16:15
Momente cumplite pentru Dana Rogoz. Vedeta a ajuns de urgență la spital cu fetița ei!
Dana Rogoz a ajuns de urgență la spital cu fetița ei

Momente cumplite pentru Dana Rogoz. Actrița a ajuns de urgență la spital cu fetița ei, Lia, şi a oferit primele detalii despre starea de sănătate a micuţei.

Momente cumplite pentru Dana Rogoz. Vedeta a ajuns de urgență la spital cu fetița ei!

Dana Rogoz le-a mărturisit fanilor săi virtuali că a mers cu fetița ei, Lia, la spital în urma unei căzături puternice, din cauza căreia a acuzat probleme la mâna dreaptă. Dim fericire, medicii nu au fost nevoiți să-i puna ghips micuţei!

Fiica Danei Rogoz a cucerit internauţii. Imaginea care a devenit virală: „Radu şi cu mine nici nu ştim cum să reacţionăm”

”33/365 Lia mea e putin suparata acum, caci a cazut si s-a lovit la mana dreapta. Dar tocmai ce am iesit de la spital si vestea buna e ca nu necesita ghips, nu e nimic grav, ci trebuie doar sa avem grija sa isi revina incet – incet. Azi isi manca supa cu mana stanga si iti tinea paharul cu dintii, ca sa nu isi foloseasca dreapta. Si-o proteja, micuta. Of”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz locuiește într-o casă de poveste împreună cu familia. Cum arată locuința actriței FOTO + VIDEO

Dana Rogoz are doi copii o fată, Lia, și un băiat, Vlad. În urmă cu câteva luni, actriţa a decis să nu mai ducă pe cea mică la creșă din cauza pandemiei și are de gând să nu revină prea curând asupra acestei decizii!